1501766741.8dd5717.08654dba1edc40a1bf2defef22225b01

60 dnevni izziv: Nasvet za super vikend!

Ki ga lahko preživiš v družbi odličnega vozila Mercedes - Benz razred B. Tukaj je izjemna priložnost! Sodeluj v super NAGRADNI IGRI: "Vikend z družinskim vozilom Mercedes - Benz razred B".

Letos nas je pomlad pozdravila z obilico sončnih žarkov ter prijetnimi temperaturami, ki kar kličejo po tem, da izkoristimo prečudovite dneve.

Za motivacijo, da se lažje odpravite na raziskovanje lepot, ki nam jih ponuja naša prečudovita dežela, pa sem za vas pripravila presenečenje.

Nekdo izmed vas bo podaljšan vikend med 19.4. 2019 in 22.4.2019 preživel v odlični družbi vozila Mercedes – Benz razred B.

Ne zamudite nagradne igre “Vikend z družinskim vozilom Mercedes – Benz razred B”. Izpolnite spodnji obrazec in že boste korak bližje novim dogodivščinam.

[subscribe title=”Vikend z družinskim vozilom Mercedes – Benz razred B” subtitle=”Naj vas zapelje novim dogodivščinam naproti! “] Splošni pogoji nagradne igre se nahajajo na facebook strani Etiketa Magazin.

In da vam na zmanjka idej kako izkoristiti sončne vikende, je tukaj nekaj idej, ki vam bodo morda v navdih.

Jaz sem namreč ena tistih, ki že ob prvih sončnih žarkih razmišlja kje in kako bomo preživeli vikende. Vsako leto se na moji “to go” listi  znajdejo bolj kot ne sorodne destinacije ter aktivnosti in nekaj jih z veseljem danes delim tudi z vami:

  • TRST – uživam ob sprehodu po mestu, kjer si z veseljem privoščim tradicionalno “oranžno pijačo” v spremstvu s kakšno italijansko dobroto. Posedati na trgu in se predajati sončnim žarkom – neprecenljivo.
  • GRAD MIRAMAR – v neposredni bližini Trsta. Grad s pečine opazuje peneče valove in zbuja pozornost s svojo mogočnostjo. Sam grad obkroža čudovit park in vrtovi, kjer si z veseljem napolnim svoje baterije.
  • BOHINJ – tam je moj dom, moja družina, tam sem preživela svoje otroštvo. Rada se vračam v domače kraje, kjer najdem svoj mir in uživam v lepotah narave.
  • GORIŠKA BRDA – pravljična pokrajina, ugnezdena na pol poti med Alpami in Jadranom, z oblijem lepot, zanimivosti doživetij ter seveda odlično kulinariko.
  • IZLET NA OBALO – pa naj bo to slovenska ali hrvaška obala. Vonj po morju, glasba valov,… saj veste o čem govorim, kajne?
  • ….

To je seveda le peščica idej. Priznajmo si, živimo v krajih, ki nam ponujajo pisano paleto možnosti in doživetij. Slovenija je prekrasna dežela, ki kliče po odkrivanju novih kotičkov. Pebuditi moramo le svojega raziskovalnega duha in se zapoditi naproti odkrivanju novih skrivnosti.