1501766741.8dd5717.08654dba1edc40a1bf2defef22225b01

60 dnevni izziv: 2 meseca urejene in brez skrbi

Privošči si "lifting" naravnih trepalnic!

Drage moje! Še vedno za vas odkrivam nove in nove skrivnosti, ki vam lahko olajšajo vsakodnevno rutino. Tokrat sem nekaj ur ponovno preživela v družbi lepotne stilistke Anje Butko. Ker si želim svežega, urejenega, hkrati pa naravnega videza brez pretirane jutranje rutine, mi je Anja predstavila Yumi Lashes tretma – naravno nego, ki krepi, neguje in priviha trepalnice.

Priznajmo si, vsaka od nas bi se želela prebuditi urejena. Vem, da obstaja tisoč in ena možnost kako do videza popolnih trepalnic, hkrati pa priznam, da nad večino metod nisem najbolj navdušena. Umetne trepalnice, ki se lepijo, mi zbujajo strah pred tem, da uničim svoje naravne trepalnice; glede serumov pa sem skeptična nad vsebino proizvoda – navsezadnje se nananša na naše očke.

Za takšne “junake” kot sem jaz, pa lepotni salon Beauty Star ponuja rešitev: Yumi Lashes tretma. Popolnoma varna metoda, ki ne poškoduje trepalnic, temveč jih neguje, krepi in nahrani z vitamini. Odločila sem se, da čudežno terapijo kar preizkusim.

V družbi simpatične Anje mi je čas minil kot bi mignil. Njeno spretne rokice pa so poskrbele, da je profesionalno izpeljala posebno nego trepalnic, z vitamini, keratinom in proteini. Rezultat so daljše, debelejše in privihane trepalnice. Jaz sem več kot navdušena!

 Fotografija zgoraj: trepalnice pred tretmajem Yumi Lashes; fotografija spodaj: trepalnice po negi

Mislim, da se za nekaj časa lahko poslovim od svoje maskare! Učinki terapije naj bi bili namreč vidni kar 6 – 8 tednov. Potem pa se zagotovo ponovno vrnem v salon Beauty Star!

Drage dame, tudi ve vljudno vabljene na Yumi Lashes tretma. Zagotavljam vam, da boste nad storitvijo navdušene. In da se lažje odločite – tukaj je koda za 10% popust: ETIKETA 10. Kaj še čakate pokličite simpatično Anjo (051 274 459), z veseljem vas bo povabila v čudovit salon, ki je pred kratkim odprl vrata le nekaj minut iz Ljubljane.