6 trikov do seksi videza v oversized oblačilih

S pravo kombinacijo boste tudi v oversized oblačilih seksi!

Jasno je, da je zunaj hladno in vam ni do kazanja gole kože, kar pa še ne pomeni, da s pomočjo nekaj trikov ne boste seksi pod goro oblačil. Torej, med oversized oziroma predimenzioniranimi in nekaj številk prevelikimi oblačili obstaja velika razlika. Podajamo trike, kako do super videza v predimenzioniranih oblačilih…

View this post on Instagram

When it’s 32•C one day and 18•C the other you wear your coat from @rails // #rails #LA #railsla

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

1. Predimenzionirano ne pomeni preveliko. To je ključno pravilo oblačil. Mnogi si kupijo prevelika oblačila, kar je napaka. Bistvo je v nakupu vaše dejanske konfekcijske številke!

Hlače H&M, Pulover Zara, Gležnarji Bershka, Nahrbtnik Gucci, Verižica z obeskom Lito.

2. Bodite pozorni na ostala oblačila. Oversized oblačila najbolj pridejo do izraza v kombinaciji z enostavnimi skinny fit oblačili. K prevelikemu puloverju oblecite ozke kavbojke, veliko dolgo pleteno jopo pa k mini krilu.

3. Pokažite malce kože – to je zelo pomembno pri nošenju oversized oblačil. Prevečkrat se v materialu izgubimo, vse skupaj pa je videti preveliko in brez oblike. Izberite pletene puloverje in razkrijte eno ali obe rameni. Če ste izbrali dolgo pleteno tuniko, hlač ne potrebujete ali pa še boljše, izberite vse bolj priljubljene kolesarske hlače.

4. V stil vključite malce ostrih linij – pravilo se nanaša na predimenzionirane suknjiče in plašče. Že lep čas so zelo priljubljeni suknjiči obleke s poudarjenimi rameni in pasom in široki suknjiči po vzoru modne hiše Balenciaga.

5. Nosite pas, saj ta čudoviti modni dodatek še tako dolgočasen look spremeni v modno senzacijo. Se vam vaš veliki ravni plašč zdi že malce dolgočasen? Dodajte mu pas! Imate občutek, da kombinacija črnega suknjiča in črnih hlač deluje preveč poslovno? Dodajte pas! In kakšni pasovi so trenutno modni? Vsi! Stopili smo v dobo, kjer prevladujejo pasovi po vzoru 80-ih. Kakšnega boste izbrale je seveda odvisno od vašega stila, važno je, da bo tanek in minimalističen.

6. Pametno izberite čevlje, saj predimenzionirana oblačila zahtevajo noro hude trendi čevlje. S tem mislimo na oversized plašč, ki se sijajno kombinira z moškimi čevlji v špico ali pa bulerji, če ste privrženi klasiki. K oversized oblačilom se dobro podajo tudi teniske v različnih stilih, od klasičnih Converse do priljubljenih glumaznih tenisk. Najslabša možna izbira bodo vsekakor salonarji s tanko ozko peto.

Suknjič Aleksander Wang, Pulover Mango Outlet, Ura Parfois, Bulerji Dr. Martens, Pajkice Zara

Foto: Pinterest, Instagram