5 največji modnih poletnih trendov

Kaj bodo letošnje poletje nosile trendseterke?

Modne blogerke so vedno na preži za modnimi trendi, ki bodo zavladali na ulicah. Če želite vedeti, kaj je v trendu, predlagamo da spremljate Instagram objave najbolj priljubljenih modnih blogerk in vedno boste na tekočem. Letošnje poletje sicer prinaša nešteto modnih trendov, mi pa smo izbrali tistih 5, ki se bodo na Instagram profilih modnih blogerk, urednic in stilistk, pojavljale najbolj pogosto.

Zvončasti rokavi

Boho trend, ki je popolnoma prevladal v letošnji topli sezoni, so zvončasti rokavi. Modne so najbolj pretirane različice zvoncev, ki delujejo ženstveno in romantično.

Espadrile

O njih smo že veliko pisali, saj so nas na Etiketi popolnoma prevzele. Lahke espadrile, so izbor s katerim ne morete zgrešiti. Izbirate lahko med zaprtimi espadrilami, ki so lahke in običajno iz materialov v katerih nam ni vroče, Etiketa pa je navdušena nad zadnjim trendom spredaj odprtih espadril.

Črte vespovsod

Črte so sicer vedno modne, a letos so resnično zavzele modni prestol. Nič več subtilnih črtic, ki nekoliko popestrijo tkanine, temveč konkretni črtasti outfiti, ki se kombinirajo tudi z drugimi vzorci ali vrstami črt.

Odkrite rame

Eden največjih modnih hitov so obleke in topi z razgaljenimi rameni. Ker je letošnja poletna sezona zelo čutna in ženstvena je to še en kos, ki ga mora imeti vsaka dama v svoji garderobni omari.

Kombinezon

Ste naveličanih dolgih oblek? Tukaj so kombinezoni, ki vedno izgledajo fantastično in elegantno. Lahko pa jih nosite za različne priložnosti, od poslovnih do poletne večerne zabave ali poročnega slavja.