52-letna igralka postala zvezda modne kampanje za kopalke

Postavna Brooke Shields ne skriva oblin!

Samozavestna Brooke Shields sije v rdečih kopalkah v pomembni modni kampanji in se niti malo ne sramuje svojih oblin.

Svetovno znana modna znamka kopalk Swimsuits For All je nedavno nazaj s ponosom predstavila kampanjo, kjer so glavno vlogo fotomodelov prevzele Ashley Graham (30), Angela Simmons (30), Katie Duke (37), Brooke Shields (52) in Pat Gallant-Charette (67). Samozavestne ženske različnih starosti in bujnih oblin so s svojim pogumom navdušile številne ženske po vsem svetu in dokazale, da je moda za vse tipe postave. Cilj omenjene modne kampanje je bil pokazati, kako oblika telesa, leta ženske in njena barva kože niso pomembni, ko je govora o izboru najpopolnejših modnih kopalk.

Ameriška filmska, gledališka in televizijska igralka ter fotomodel Brooke Shields, ki bo 31. maja dopolnila 53 let, je o kampanji in svojem pojavljanju v njej zaupala naslednje:

”Po 50-ih letih izkušenj pod reflektorji in pred fotoaparati lahko povsem samozavestno trdim, da se najbolj močno in ponosno počutim, ko pokažem svoje telo takšno, kakršno je. To sem jaz, ki ljubim svoje telo v vsej njegovi naravnosti. Bilo mi je v veliko veselje, da sem dobila priložnost sodelovati v tako čudoviti kampanji in upam, da sem s tem opogumila marsikatero žensko.”