5 kosov v katerih bo vaša ritka videti WOW!

Nekaj nam je dala mati narava, nekaj je od telovadbe, ne glede na to, oblačila so pomemben faktor pri poudarjanju oblin. Nekaj trikov moramo vedno imeti na zalogi.

Za lepo zadnjico ne moremo cele dneve preživeti v telovadnici. Za nekaj trenutkov pozabite na počepe in izpadne korake in preprosto vključite spodnja oblačila v svojo garderobo. Plus tega, ne pozabite obleči spodnjice brez roba!

Hlače in krila z visokim pasom lepo poudarijo vaš pas in ga optično zožijo, vaša zadnjica pa bo videti okrogla in privzdignjena.

Mango; Zara; Zara

Push up hlače ali pajkice, ni važno! Če ne verjamete, oblecite klasične in tiste z oznako push up, pa boste videle opazno razliko. Vsekakor si vsaj en push up kos priskrbite za večerne zabave.

Zara; Bershka; Bershka

Vse kar dobro oblikuje, bo laskalo vaši zadnjici, zato pozabite na vsa krila in vse hlače, ki so se od nošenja že raztegnile. Še vam ne bodo naredili usluge ponošeni posebej skinny modeli hlač.

Zoe Leggings; Mango; Stella McCartney Adidas

Pasovi so letos ponovno nepogrešljiv del naše garderobe, hkrati pa odličen modni dodatek, ki bo zožil nas pas in poudaril seksi zadnjico.

Pull&Bear; H&M; Zara

Visoke pete ne poudarijo le naših lepih nog, zadnjico bodo dvignile tudi do 30 stopinj – odvisno od višine pet! Višje kot so petke, višja bo zadnjica. Se izplača malce potrpeti…

Topshop; Bersha; H&M

Foto: iStock