3 znani obrazi, 3 različni modni okusi

Udobje in kakovost v enem...

Danska znamka čevljev in drugih usnjenih izdelkov, ECCO, trdi, da se mora čevelj prilegati nogi in ne obratno. »Žal je bilo pri meni pogosto obratno, saj velikokrat v želji po posebnem paru čevljev pozabim na to, kdo bo moral hoditi in v njih nabirati kilometre. Zato je moje novo sodelovanje z blagovno znamko ECCO takoj obrodilo sadove, kajti gre za ene najbolj udobnih in kakovostnih čevljev, kar sem jih kadarkoli imela na svojih nogah, ne da bi sklepala kompromise pri trendih, ki jih tako obožujem,« je povedala Tjaša Kokalj Jerala.

Tjaša, ki je med drugim tudi stilistka, pravi, da so modni hit letošnjega poletja zagotovo črni sandali z nizko, debelo in kvadratasto peto. »Izkazale so se za popoln par k različnim poletnim stajlingom, od kril, kratkih kombinezonov do elegantnih poletnih oblekic. So klasičen par, ki pa pristaja mnogim različnim stilom in so vsekakor vsestranski kos,« je bila navdušena Tjaša, ki je še povedala, da je ta par idealen tudi za svečane priložnosti, zabave in elegantne večerje.

Udobno tudi v visokih petkah
Ajdo Sitar, ljubiteljico nežnih barv, je ECCO prepričal z minimalističnim dizajnom, svetlo pastelno roza barvo in udobnostjo: »Sprehod po mestu, ki se zavleče v popoldansko kavico in konča v Tivoliju, je v teh čevljih mala malica. Občutek športnih copat, ki ponuja nadvse chic videz, je fenomenalen.«

Ravno to je bila vizija podjetja pri snovanju kolekcije. Različni izdelovalci čevljev so namreč leta iskali inovacije v oblikovanju in tehnologiji, ki bi ženskam omogočila nošenje lepih, elegantnih in privlačnih čevljev z visokimi petami, ki ne bi sklepali kompromisov na področju udobja. ECCO je s prenovljeno kolekcijo SHAPE dosegel tisto, k čemur stremijo vsi oblikovalci čevljev – čudovito paleto obutve, ki ponuja razkošno celodnevno udobje, oblikovano za »stalno naravno gibanje«.
 
Za vse priložnosti
ECCO pa seveda ni pozabil niti na moške. Tudi gospodje lahko izbirajo med modeli, ki so primerni za vse priložnosti – vse od klasičnih čevljev, ki jih lahko obujete tudi na svojo poroko, pa do športnih, ki jih boste z veseljem vzeli na potovanja, ko ste v pogonu in na nogah cele dneve.

»Če bi moral svoje ECCO čevlje opisati s tremi besedami, bi rekel, da so udobni, vsestranski in lepi,« je povedal David Urankar, ki v letošnjem vremensko muhastem poletju največkrat obuje sproščene modre športno-elegantne čevlje z modnim belim podplatom iz linije Kyle. »Obute sem imel med vodenjem oddaje Dobro jutro in na izletu z mojo družino, kjer sem se cel dan podil za razigranim sinom. Mislim, da to pove, kako zelo vsestranski in udobni so,« je povedal David.