3 razlogi, zaradi katerih boste vzljubile midi krilo

Modne dame vedo, da je midi krilo tudi poleti nepogrešljivo. A zakaj točno?

Morda še ne veste, a tudi vaša poletna garderoba hrepeni po vsestranskem midi krilu. Se želite prepričati, da je temu res tako? Potem berite dalje…

Odkar so izpred nekaj sezon na modno obličje (ponovno) stopila midi krila in se samozavestno povzpela na vrh lestvice najbolj vročih modnih trendov, je povpraševanje za njimi naraslo do mere primerljive s petdesetimi leti prejšnjega stoletja. Čeprav današnji modeli midi kril nimajo prav veliko opraviti z retro stilom pred več kot šest desetletji, nas kombinacije z njimi nemalokrat spomnijo na stare fotografije urejenih modnih dam. Tudi danes veljajo krila, ki po dolžini segajo nekoliko nižje pod koleni, za izjemno vsestransko oblačilo, ki lahko v vseh letnih časih narekuje modne kombinacije.

Če midi krila do danes še niste spoznale s svojo garderobno omaro, je zato morda kriv manjko stilskih navdihov ali pa kanček modne zadržanosti. Sodobne trendseterke, ki jim moda predstavlja tudi laboratorij, se zato v vsaki sezoni izkusijo v novih modnih eksperimentih in priznamo, da smo si ob ogledu naslednjih fotografij želeli omisliti še eno nepogrešljivo krilo!

Obstajajo preprosti in prepričljivi trije razlogi, zakaj je midi krilo nepogrešljiv kos poletne garderobe:

1. Odlično se obnesejo v modnih kombinacijah tako romantičnih, elegantnih, moderno urbanih, glam rock in retro stilov.
2. So lahkotna in zračna in zato popolna za poletne temperature.
3. Midi dolžina na čudovit način poudari vse tipe ženskega telesa.

V nadaljevanju odkrijte 8 različnih modnih videzov z midi krilom, ki jih boste želele posnemati vsak dan znova.