10 razlogov za Jolly

Priljubljene barvice navudšujejo....

Kultne barvice JOLLY, ene najbolj priljubljenih barvic na svetu, gotovo pozna večina otrok in staršev. Vedno znova nas navdušujejo z zanimivimi zgodbami in inovacijami, ki so ustvarjene z mislijo na uporabnika. Mi pa vam predstavljamo nekaj razlogov, zakaj je ta blagovna znamka obnorela Slovence.

10 razlogov, zakaj izbrati JOLLY:

  1. Jolly je blagovna znamka z več kot 50-letno tradicijo, ki izhaja iz avstrijskega Gradca.
  2. Jolly je sinonim za vrhunsko kakovost, ki z oznako Kinderfest zagotavlja nelomljivost,  vzdržljivost in odlično pigmentacijo vsake barvice.
  3. Jolly barvice so ustvarjene z mislijo na naš planet.  So trajnostno naravnane. Izdelane iz naravnega lesa, s certifikatom FSC, ki zagotavlja trajnostno gospodarjenje z gozdovi.
  4. Jolly barvice so netoksične in brez strupenih kemikalij.  So popolnoma neškodljive, varne in otrokom prijazne. Izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi o varnosti igrač, kar sicer ni pogoj pri izdelavi pisal.
  5. Jolly barvice so edine barvice na katerih je lahko napisano vaše ime. Posebna ponudba omogoča personalizacijo barvic.
  6. Jolly barvice so prve barvice, ki v ospredje postavljajo vaše najljubše barve. Ponudba My Jolly Colours omogoča, da si škatlo lahko napolnite samo s svojimi najljubšimi odtenki.
  7. Jolly omogoča, da svoje najljubše Jolly barvice lahko dokupujete posamično.
  8. Jolly barvice ponujajo največ barvnih odtenkov – 58.  Med njimi so tudi inovativne mavrične barvice, kjer so v eni sami barvici kar 4 različne barve.
  9. Znamka Jolly ponuja celovit asortiman izdelkov za ustvarjanje, skupaj več kot 1500 različnih izdelkov. Poleg  barvic različnih oblik in debelin so v njihovi ponudbi tudi flomastri, vodene barvice, svinčniki, tempere, nalivna peresa, voščenke, krede, čopiči in še več.
  10. Jolly izdelki so proizvedeni izključno v Evropski uniji v tovarnah v Avstriji in Sloveniji, kjer izdelujejo tempera barve.