Zaradi tega se vajini zvezi bliža konec

Ko so krize v razmerju nepremostljive...

Kako prepoznate, kdaj so krize v razmerju nepremostljive, vajini zvezi pa se bliža konec?

Neprestana tišina, ki ni enaka tisti prijetni in manko komunikacije sta prvi znak.
Ko vas preprosto ne zanima, kaj se dogaja v partnerjevem življenju, o čem razmišlja in kakšni so njegovi načrti za prihodnji teden, je dovolj očiten znak, da se med vama nekaj dogaja, a žal nič pozitivnega. Če je poleg tega tudi njemu vseeno, kje ste preživele dneve, ko nista bila skupaj, vas ne vpraša za mnenje in vas ne povabi nikamor več, ste lahko gotove, da je razmerje v slepi ulici.

Še tisto malo iskric, kar je ostalo od začetka zveze je ugasnilo…
Če so posteljne radosti vse redkejše in nič zadovoljive, vam pa je tudi za to prav vseeno in ne vidite želje po obuditvi strasti, niti se ne trudite več, ste lahko prepričane, da je konec še bližje.

Ni vam do majhnih, niti velikih prepirov.
Včasih je potrebno le dodobra prevetriti ozračje, pa četudi bosta zato sprožila (kratko) nevihto. A za dežjem vedno posije sonce in ob najtežjih, vihranih trenutkih padejo maske ter se izrečejo vse zakopane misli, opažanja in občutki. Če pa problemov in kritičnih trenutkov razmerja nista sposobna rešiti s pogovorom in posledično tudi skupno akcijo, sta se znašla na dnu. Vama je sploh do plezanja proti skupnemu vrhu?