Vsak zodiak ima svojo idealno napihljivo blazino – preveri svojo!

Katera napihljiva blazina je najidealnejša za tvoje nebesno znamenje?

Katera napihljiva blazina je najidealnejša za tvoje nebesno znamenje?

To poletje se zabavne napihljive blazine, ki so se izkazale za nepogrešljiv dodatek na morju ali ob bazenu, izbirajo glede na astrološki znak. Uganeš, kaj so zvezde izbrale zate?

OVEN: KROF
So borbeni, napadalni in tekmovalni. Imajo dovolj moči za preboj. Vse želijo takoj in zdaj! Nikoli ne čakajo in ne gledajo ob strani, kako priložnosti izginjajo pred njegovimi očmi. Uživajo v nenehnih izzivih, ki jih sprejemajo ali ustvarjajo. So strastni, dinamični in bojeviti. Ko si zadajo cilj, jih nič ne ustavi, da se ne bi začeli ukvarjati z njim.

BIK: AVOKADO
Karakterno bi lahko to znamenje opisali kot varen breg. Biki so realisti in praktične narave, povezujemo jih s stvarnostjo, živijo z nogami trdno na tleh. Njihov moto se glasi: “Živeti je treba tukaj in zdaj.” Radi uživajo v dobri glasbi in hrani. Svet je zanje čudovita pojedina, ki jo je treba okušati z vsemi čuti.

DVOJČKA: METULJ
Znamenje dvojčka kaže na prilagodljivost in spontanost. So veseli, površni, se radi sporazumevajo, potujejo, učijo in nenehno spoznavajo nove stvari. Dvojčki slovijo po tem, da so brez iluzij. Zanje so značilne praktičnost, spretnost, iznajdljivost in prožnost. Hipoma se prilagodijo novim izzivom, potrebam in položajem.

RAK: FLAMINGO
So občutljivi, navezani na dom in družino ter se radi obračajo v preteklost. Instinktivno začutijo dogajanje v prostoru in razpoloženje drugih ljudi. Globoko so povezani s čustvi in občutki. Zlahka se prilagodijo vsem situacijam, čeprav so sprva do vsake novosti zadržani. Sicer pa so popustljivi in pustijo, da se stvari odvijajo, kot se morajo.

LEV: PRESTA
Znamenje Lev že na prvi pogled govori o »njegovem visočanstvu – kralju«. So naravni igralci, dramaturgi in poveličujejo vse, kar jih obdaja. Želijo biti v središču pozornosti. Če se ne morejo neposredno pokazati, znajo najti načine, ki jim pomagajo, da se prebijejo iz ozadja. Kažejo se velikodušni, topli, samozavestni in ustvarjalni.

DEVICA: ŠKOLJKA
Ljudje, rojeni v tem znamenju, imajo veliko sposobnost analiziranja, logičnega mišljenja in natančnega delovanja. Device so tihe, njihovo vedenje je navadno zelo zadržano in hladno, vendar po zaslugi diplomatskega šarma uživajo ugled. Sicer premorejo veliko energije in so v nenehnem gibanju, vselej osredotočeni na tisto, kar trenutno počnejo.

TEHTNICA: ANANAS
ica je ravnotežje, zato je prikazano z uravnoteženo tehtnico. Ljudje, ki imajo v rojstni karti poudarjeno znamenje Tehtnica, razumejo različne poglede in se zato pogosto težko opredelijo ali odločijo, tudi ko se morajo. Radi se izognejo konfliktnim situacijam, kar le še bolj poudarja njihovo neodločnost. Ljubijo popolnost.

ŠKORPIJON: MORSKI KONJIČEK
Škorpijon je znamenje ogromne notranje moči in sprememb. Obdaja jih skrivnostnost, strast in magnetična privlačnost. So ekstremisti in so obsedeni s tistim, za kar si prizadevajo. Prizadevajo si, da bi dosegli svoj cilj in se zlepa ne predajo. Njihov slogan glasi »Vse ali nič«.

STRELEC: MAVRICA
Strelec je znamenje neizmernega optimizma in volje do življenja. Osebe, rojene v tem znamenju bi ahko označili kot umirjene kolerike. Svoje strasti znajo nadzirati, njihov ogenj pa se, hitro vname in tudi hitro ohladi. Ljubijo igro, izziv in okus zmage.

KOZOROG: LABOD
Kozorog je znamenje, ki kaže na veliko ambicioznost v življenju. So zelo resni in odgovorni. Njihov humor je cinično obarvan in večinoma se nagibajo k pesimizmu. Hrepenijo po odobravanju, v svojih skritih sanjah pa so romantiki.

VODANR: SAMOROG
Vodnar je znamenje prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. So družabni in svobodni, neobičajni in idealistični. Poudarjajo enakost med ljudmi. Odlikujejo jih izumiteljski um, velika prodornost, idealizem in avantgardizem. Imajo preroške sposobnosti in vidijo daleč naprej.

RIBI: ČOLN
Ljudje, rojeni v tem znamenju verjamejo v univerzalno ljubezen. Za ribe je značilno, da se z lahkoto zlijejo s situacijo. Ljudje, rojeni v tem znamenju, so prilagodljivi, nevsiljivi in plašni, če pa nanese, znajo hitro, tekoče in prepričljivo povedati, kaj si mislijo.