Veš kako narediš popoln #instaselfie?

Super za nasveti za super selfie...

Si vedela, da ženske iz generacije milenijcev v svojem življenju posnamejo približno 27.500 selfijev? Si tudi ti med njimi? Z novimi Rimmelovimi izdelki boš na vsaki fotografiji izgledala odlično! Naravno zasij in ustvari popoln videz za popoln #instaselfie.

Rimmel Insta Fix & Matte
Želiš izgledati popolno na sliki ali videu? Nova Insta Strobing in Insta Fix & Matte, posebna Insta linija, ki jo je Rimmel ustvaril za ljubiteljice selfijev, poskrbi za super #instaselfie.

Uporabi transparentni Insta fix & matte puder, s katerim fiksiraš in matiraš tekočo podlago – nič več neželenega sijaja in mastnega videza kože. Puder v kamnu je transparenten in zato primeren za vse odtenke kože.

Z osvetljevalcem Insta Strobing pa oblikuješ svoj obraz in mu dodaš dimenzijo. Svilena in kremna tekstura je enostavna za nanos in se lepo zabriše. Nanesi ga na predele, ki jih želiš poudariti in ustvari popolni sijoč videz. Insta linija se odlično obnese na dnevni svetlobi ali ko vklopimo bliskavico. Naj te selfi več ne preseneti!

Umetniški bokeh učinek zdaj v cenovno dostopnem pametnem telefonu

Huawei P7 Prime 2018 ponuja tisto, kar ne najdete v večini pametnih telefonov srednjega razreda in številnih dražjih napravah. Najnovejši Huawei-jev pametni telefon ima dvojno kamero, ki vam omogoča fotografiranje z globino, zamegljenim ozadjem za objektom. Učinek je podoben tistemu, ki ga nudijo SLR fotoaparati in najdražji pametni telefoni.

Zaženite aplikacijo kamere, izberite način široke zaslonke in nato uporabite drsnik, da določite, kako odprta je zaslonka, začenši z f / 1.0. Bližje je odprtina na 1, bolj izrazita je zamegljenost. Ta način najbolje deluje pri portretih.