V teh astroloških znakih so rojene alfa ženske

To so najbolj močne in pogumne ženske zodiaka.

Vas zanima pod katerimi astrološkimi znamenji se skrivajo najbolj pogumne in močne ženske? Astrologija pravi, da so v naslednjih treh znakih zodiaka rojene prave alfa ženske, ki v sebi skrivajo še mnogo več kot samo moč in ambicijo.

Levinje

Ženske rojene v znamenju leva veljajo za izjemno močne osebnosti, ki držijo življenje čvrsto v svojih rokah. Zaradi svoje vitalnosti, močne volje in karizmatičnosti, sodijo med tiste ženske, ki se zlepa ne sprijaznijo s porazom in v življenju nikoli ne obupajo. Ves čas so v gibanju in vedno pripravljene na akcijo. Lenoba je izraz, ki ga v njihovem besednjaku ne boste našli. Levinje vsako odločitev skrbno pretehtajo in nikoli ničesar ne prepustijo naključju. Znajo se ceniti, vendar imajo tudi do ostalih spoštljiv odnos. So odprte narave in ne prenašajo trikov in zvijač. Ko jim nekaj ni všeč, to tudi takoj jasno pokažejo. Težko se prilagodijo ljudem, ki so po naravi zadržani, neodločni in dvolični. Zvestoba je morda njihova največja vrlina, znajo pa biti včasih tudi precej egocentrične, kar jim ne gre v prid. Levinja ne dovoli, da nekdo vpliva na njo, ne prenaša trmoglavih in nenačelnih ljudi. Tudi v ljubezni natanko ve, kaj jo na moškem privlači in kaj odbija.

Škorpijonke

Škorpijonke prav gotovo ne veljajo za pasivne in mirne ženske. Njihova strastna narava jih vedno žene do konca, zato polovičarstva ne poznajo. V življenju se zanašajo na svojo izostreno intuicijo, ki se skoraj nikoli ne zmoti. Sposobnost, da lahko že ob prvem stiku z ljudmi pravilno oceni njihov značaj, daje škorpijonki veliko samozavest. Njena čustva so kot divji orkan, ki nikoli ne ostane neopažen in to jo lahko velikokrat spravi tudi v težave. Ves čas želijo imeti stvari pod kontrolo in podzavestno dominirati nad ljudmi. Podobno strastne in neposredne so škorpijonke tudi v ljubezni. Slovijo kot ene največjih zapeljivk v zodiaku, zato pritegnejo pozornost skoraj vsakega moškega. Svoj edinstven šarm znajo zelo spretno uporabljati, zato se morda zdi, da je za njih ljubezen samo igra, a to ne drži. So zelo čutne osebe in v ljubezni vedno igrajo na vse ali nič.

Strelke

Ženske rojene v znamenju strelca so ambiciozne in neodvisne osebe, ki si ves čas prizadevajo preseči uveljavljene družbene vzorce. Ko imajo pred sabo jasno postavljen cilj, so pripravljene veliko tvegati, da bi ga dosegle. Za vedno aktivne strelke je življenje nenehen boj in dokazovanje. Imajo vihrav temperament, ki jih ves čas vleče naprej. Po naravi so vesele, odprte in lojalne osebe, z dobrim smislom za humor. Pri ljudeh cenijo točnost in korektnost, ne marajo pa, da jim nekdo ukazuje in določa pravila igre. Strelke prezirajo vse, kar je povprečno in nič drugače ni tudi v ljubezni. Zavedajo se sicer, da popolnega partnerja ni, a njihov moški mora biti človek močnega značaja, razgledan in izkušen. Vase zaprti moški, ki ne znajo izražati svojih čustev, pri strelkah ne pridejo v poštev.

Foto: ShopStyle