Uživajte svobodo z brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds 3

Za mnoge je doba ožičenih slušalk minila. Prevladala je priročnost in svoboda, ki jo omogočajo brezžične slušalke, da ne omenjamo zvoka vrhunske kakovosti. Področje, kjer so žične slušalke še vedno v prednosti, pa je baterija, saj je nimajo in ni treba redno skrbeti za njeno napolnjenost. Na srečo prve prave stereo brezžične slušalke na svetu z aktivnim dušenjem hrupa Huawei FreeBuds 3 ponujajo kar tri različne načine polnjenja. Zato vas nikdar ne bodo pustile na cedilu, da ne bi mogli poslušati glasbe ali sprejeti pomembnega telefonskega klica.

Žično, brezžično ali povratno polnjenje

Baterije slušalk Huawei FreeBuds 3 lahko napolnite preko kabla, induktivnega brezžičnega polnjenja z ustreznim napajalnikom ali povratnega polnjenja z združljivega pametnega telefona. Ker je trajanje polnjenja izrednega pomena, je Huawei vgradil tehnologijo hitrega polnjenja z močjo 2 W (v primerjavi z 0,8 W pri najbližjem tekmecu). 30 minut polnjenja s kablom bo zadostovalo za do 14 ur predvajanja glasbe, enako dolgo brezžično polnjenje pa za do 6 ur. V laboratorijskem testu pa je Huaweiu uspelo baterijo polnilne škatlice v tridesetih minutah napolniti do 70 % preko priključka USB-C. Kar je velik napredek v primerjavi s 35-% napolnjenostjo, ki jo je dosegel najbližji tekmec. Enako dolgo brezžično polnjenje pa baterijo napolni do 35 % (20 % pri tekmecu).
Slušalke Huawei FreeBuds 3 omogočajo tudi povratno brezžično polnjenje iz pametnih telefonov Huawei, ki to tehnologijo omogočajo. Polnilno škatlico morate le postaviti na polnilno območje hrbtišča pametnega telefona z logotipom navzgor.

Fantastična zmogljivost tudi z aktivnim dušenjem hrupa

Huawei je v lahka ušesna čepka, vsak namreč tehta le 4,5 g svojo tehnologijo aktivnega dušenja hrupa. Kljub tej pa njuni bateriji zdržita do 4 ure predvajanja glasbe, v bateriji polnilne škatlice pa je »zaloga« energije za do 20 ur predvajanja. Na voljo vam je cel dan uživanja v priljubljeni glasbi, zahtevnim uporabnikom pa priporočamo, da uporabljajo vse možne načine polnjenja za nemoteno delovanje slušalk.

Popolne slušalke za vse primere rabe

Ne glede za kateri način polnjenja se boste odločili, bodo slušalke Huawei FreeBuds 3 pripravljene za uporabo, kadarkoli in kjerkoli jih boste potrebovali. Naj bo to hrupno okolje med potovanjem, vožnja s kolesom, pomemben konferenčni klic ali poslušanje najljubših podkastov.

Foto: Huawei