Uganeš vseh njegovih 6 prioritet?

Kaj je moškim najpomembneje in kaj pri ženski zares občudujejo.

6 stvari, ki so moškim najvišje na seznamu prioritet. Misliš, da poznaš vse?

Negovan izgled
Moški vas obožujejo naravne, brez umetnih dodatkov in pretiranih nanosov ličil. Negujte svojo kožo, razvajajte svoje telo in poskrbite za lastno dobro počutje, kajti takšne ste najlepše.

Iskren interes
Ni pomembno, ali vam razlaga o dogodkih iz otroštva, problemih v službi, družinskih zadevah ali težko pričakovani tekmi, saj mu je najpomembneje to, da mu prisluhnete in pokažete, da vas še vedno zanima kot oseba.

Spontanost
Ne trudite se zadovoljiti vsake njegove želje ali pričakovanja, saj vsak moški hitro ugotovi, ko gre le za pretvarjanje in neprijetno prilagajanje. Sprostite se in pokažite svoje prave občutke in strasti.

Ženska, ki ne šteje kalorij
Takšne ženske so za moške najprivlačnejše, z njo pa lahko mirne vesti delijo vsak kulinarični grižljaj. Verjemi, da moškim ni do tega, da bodo pri vsakem obroku poslušali o odvečnih kalorijah, zdravih sestavinah in pomanjkljivostih obroka, ki ga imaš pred seboj. Prisedi k njemu in uživaj brez sramu kot strastna gurmanka.

Iznajdljivost v kuhinji
In še kako drži, da ljubezen gre (tudi) skozi želodec! Ni pomembno, če obvladaš visoke specialitete francoske kuhinje, očarala ga boš že s tem, ko mu boš znala pripraviti njegovo najljubšo jed.

Nasmejana in vedra
Ni nujno, da imate prirojen smisel za humor, a prepričale ga boste že z nasmehom, odprtostjo in radovednostjo. Če pa se poleg tega nasmejite njegovi posrečeni ali neposrečeni šali, vas bo vzljubil v trenutku.

Vir: Harper’s Bazaar