Top 5: novi filmi in serije, ki jih bomo gledali v februarju

Najbolj romantičen mesec v letu prinaša številne filmske novosti.

Februar prinaša številne nove filme in serije,  ki si jih bomo ogledali v kinodvoranah ali na naših malih zaslonih. Od romantične komedije Your place or mine z Reese Witherspoon in Ashtonom Kutcherjem v glavni vlogi, do nove, četrte sezone priljubljene serije You, za vas smo izbrali težko pričakovane filmske novosti.

1.  Magic Mike’s Last Dance, komedija

V času letošnjega valentinovega prihaja v kinodvorane tretji in najverjetneje zaključni del filmske franšize »Vroči Mike«. Spremljamo zgodbo »vročega« Mikea, ki zaradi propadlega poslovnega dogovora, po dolgem premoru ponovno stopi na oder, zaradi potrebe po denarju pa sprejema tudi raznorazna priložnostna dela za šankom. Prijateljica, ki je tudi znana osebnost (Salma Hayek Pinault) mu predstavi ponudbo v Londonu, ki je ne more zavrniti, saj misli, da bo le ta zadnji veliki uspeh. Brez oklevanja jo sprejme, ne zaveda pa se, da ima ona v ozadju svoje zelo drugačne načrte. Oglejte si ga v kinu od 9. februarja dalje.

2.  You, 4. sezona serije

Joe Goldberg (Penn Badgley) se v 4. sezoni nadvse priljubljene serije preizkusi v vlogi profesorja v Londonu, kamor se je preselil zaradi umorov v preteklosti. Tam išče nove začetke pod izmišljenim imenom Jonathan Moore. Nekaj časa poskuša biti normalen, kmalu pa začne slediti njegovim starim navadam … Kljub temu pa ni vse isto kot prej, saj mu pot prekriža nov skrivnostni ubijalec, znan pod imenom Eat the Rich Killer. Ta si je med drugim za tarčo vzel tudi našega novega profesorja. Prvih pet delov nove sezone prihaja na Netflix že 9. februarja.

3.  Your Place Or Mine, romantična komedija 

Debbie (Reese Witherspoon) in Peter (Ashton Kutcher) sta dolgoletna najboljša prijatelja, ki živita v različnih mestih in imata popolnoma različno življenje. Njuni življenji se popolnoma spremenita, ko se dogovorita, da bosta za teden dni zamenjata stanovanji. Ona si želi v New Yorku izpolniti svoje življenjske sanje, on pa bi moral med tem v Los Angelesu skrbeti za njenega najstniškega sina. Komedijo si oglejte na Netflixu, od 10. februarja dalje. 

4. Nekaj sladkega, romantična komedija

Slovenski film balkanskega temperamenta, ki spremlja zgodbo organizatorke marketinške konference, ki mora za svetovno znanega guruja v zadnjem hipu najti zamenjavo, je eden od težko pričakovanih filmov letošnjega leta. Na režiserski stolček je sedel komik Tin Vodopivec, ki je skupaj z Urško Majdič tudi napisal scenarij. Oba sta v filmu tudi zaigrala, v glavnih vlogah pa med drugim zaigrajo še Saško Kocev, Jelena Jovanova, Ula Furlan, Tina Gorenjak, Nik Škrlec, Luka Korenčič, Ranko Babić, skupina Joker OUT, Gašper Bergant, Alen Podlesnik in mnogi drugi. Film si oglejte v kinu od 16. februarja naprej.

5. Ant-Man in Osa: Kvantomanija, akcijski film

Super-junaka Scott Lang in Hope Van Dyne se vračata, da nadaljujeta svoje razburljive dogodivščine kot Ant-Man in Osa. Skupaj s Hopeini starši, Hank Pym in Janet Van Dyne, ter Scottovo hčerjo Cassie Lang raziskujejo kvantno kraljestvo, kjer komunicirajo z nenavadnimi bitji in se podajo na pustolovščino, ki presega meje mogočega. V kinematografe prihaja 16. februarja.

Naslovna slika IG @leanmachineteam