To je 5 najpogostejših ženskih laži

Ženske so iskreno spregovorile o svojih lažeh.

Obstaja 5 stavkov, ki jih večina žensk izgovori najpogosteje, a bistvo povedanega se skriva v nasprotju njihovih besed.

Priznaj, kolikokrat bi ti lahko zrasel nos ob naslednjih besedah?

1. ”Vse je v redu!”

Prastar mit, ki pravi, da zgornje besede vedno pomenijo nasprotno – nič ni vredu!, še kako drži. Čeprav si ženske želijo, da bi jim njihovi partnerji ali sogovorniki v takšnih trenutkih znali prebrati misli, se majhna laž sproži sama od sebe.

2. ”Ni mi mar za bivšega.”

Marsikatera ženska se bo na vse pretege trudila dopovedati in dokazati, da je njen bivši, če gre za relativno svežo prekinitev razmerja, le lanski sneg. Pa vendar po nekaj tednih razhoda se ženske še vedno ukvarjajo z vprašanji, kot so: s kom je bivši partner, kaj počne in kako mu gre v življenju brez nekdanje boljše polovice.

3. ”Ne bom se jezila.”

In tukaj je ta večna zanka, ki nikoli ne prinese nič dobrega. Nikar se ne ulovite vanjo, dragi moški, le sledite njenim vprašanjem in odgovarjajte na tisto, kar je njej zares pomembno.

4. ”Nisem ljubosumna.”

Ko se žensko vpraša, ali je ljubosumna, je očitno to zares neprijetno vprašanje zgolj posledica njenih bolj ali manj očitnih znakov o ljubosumju.

5. ”V redu je, tudi jaz še nisem pripravljena na resno zvezo.”

Ženska, ki je resnično zaljubljena in je pripravljena preživeti z ljubljeno osebo več časa kot z ostalimi, je vedno pripravljena na zvezo. To, da njena ljubezen ni pripravljena na resnejši korak, bo porušilo nekaj večjih načrtov za bližnjo prihodnost, samozavestna in neodvisna ženska pa z vami ne bo več izgubljala časa. Res niste pripravljeni na resno zvezo?