Kako resnično uspeti na Instagramu

Ena najuspešnejših trendseterk razkriva 5 skrivnosti, kako uspeti na Instagramu.

Eva Chen, modna urednica in velika medijska osebnost, ki je na samem čelu modnega sektorja na najbolj priljubljenem družbenem omrežju, je delila svojih 5 pomembnih nasvetov, kako ustvariti dober in uspešen profil na Instagramu.

Evi Chen na Instagramu sledi že več kot 820 tisoč ljudi, kar jo postavlja v sam vrh najprepoznavnejših in najboljših svetovnih trendseterk, ki je v teh letih osvojila že vse zlata vredne trike tega priljubljenega omrežja. Za Harper’s Bazaar je odkrila, katerih 5 pravil je zares najpomembnejših in ključnih za popoln Instagram profil.

Zlata vredni predlogi in nasveti, ki največ doprinesejo k uspešnosti vsakega Instagram profila.

Bodite preprosto to, kar ste

Uporabniki se želijo povezati in slediti osebi, ki je iskrena in jasno opredeljuje svoje interese, zanimanja, cilje in stališča. Iskrenost in predstavljanje samega sebe takšnega, kakršni ste tudi v resnici, je št. 1 med zlatimi pravili uspešnega Instagram profila.

Snemajte več in več!

Številni uporabniki so mnenja, da video ni najboljša izbira za Instagram, saj ne privlači toliko všečkov kot fotografije. No, Eva Chen trdi nasprotno. Pravi, da tisto kar šteje je pogostost ogledov, saj na ta način sledilci pokažejo, da jim je video zanimiv in ga zato pogledajo tudi večkrat.

Ne ignorirajte Insta Stories

Insta Stories so popolni za ”tisto nekaj vmes”, saj s pomočjo slednje opcije lahko objavljate preprosto vsak detajl svojega dne, kar sledilce pritegne prav zaradi večje pristnosti. Objave izginejo po 24ih urah, zato lahko objavite karkoli, ne glede na to, ali sta svetloba in kader popolna ali ne.

Objavljajte čimveč in čim pogosteje

Če se vam zdi, da boste s prepogostim objavljanjem utrujali in dolgočasili svoje sledilce in prijatelje, ki vam sledijo, se pošteno motite, saj si želijo ravno tega – čimveč novih objav. Zato je ključnega pomena, da objavljate redno in obdržite interes sledilcev ter privabite številne nove.


Bodite kreativni

Instagram danes ponuja široko paleto možnosti za snovanje kreativnih objav, ki privabljajo večje število sledilcev. Ne branite se novih pisav za Stories, poigrajte se z zabavnimi nalepkami in gif-i, a ne zanemarjajte niti dobrih starih filtrov, ki dajo fotografiji piko na ”I”.

Vir: Harper’s Bazaar