Ti astrološki znaki so sorodne duše

S katerim znamenjem v horoskopu ste usodno povezani?

Sorodne duše? Nekateri ob tem samo zavijejo z očmi, ampak v astrologiji je ta pojem še kako pomemben. Analiza ljubezenskega horoskopa namreč razkrije, da ima vsako astrološko znamenje svojega idealnega partnerja. Preverite, s katerimi znaki zodiaka se najbolje ujemate!

Oven

Ovni hrepenijo po svobodi, ampak ko se enkrat zaljubijo, potem so pripravljeni za svojo ljubezen storiti vse. Sodijo med najbolj čustvene in romantične znake zodiaka. So zelo strastni in radi dominirajo. Za njih je značilno, da se le stežka spustijo v resno zvezo, zato se pogosto podajajo v avanture za eno noč.

Idealni partnerji: dvojčka, vodnar, lev

Bik

Za bike so najpomembnejše v življenju tri stvari: finančna varnost, zdravje in ljubezen. So zelo čustvena bitja, ki znajo uživati v vsakem trenutku življenja. Zadovoljstvo znajo najti v vsem, kar jih obkroža, še najbolj pa v dobri hrani in pijači. Običajno cenijo tradicionalne vrednote in gojijo ogromno spoštovanje do ljubljene osebe.

Idealni partnerji: rak, ribi, škorpijon

Dvojčka

Dvojčki izžarevajo neverjetno energijo in hitro pritegnejo pozornost nasprotnega spola. A čeprav so mojstri spogledovanja, se njihove zveze pogosto končajo prav tam – pri flirtu. Večina dvojčkov uživa v igri mačke z mišjo, toda ko najdejo idealno osebo zase, potem so se sposobni držati načela »zvestoba do groba«. So zelo ustvarjalna, inteligentna in strastna bitja, ki iščejo osebe s prav takšnimi lastnostmi, saj lahko le z njimi najdejo srečo v ljubezni.

Idealni partnerji: oven, lev

Rak

Zelo čustveni raki hrepenijo po pozornosti, nežnosti in ljubezni. Razmerje želijo prekiniti takoj, ko se v zvezi počutijo zapostavljene in neljubljene. So zelo zvesti, zanesljivi in iskreni partnerji, ki cenijo tradicionalne vrednote. Ob sebi želijo imeti zanesljivo osebo, ki se zna prepustiti ljubezni in strastem.

Idealni partnerji: bik, devica

Lev

Levi veljajo za inteligentne, karizmatične in vesele ljudi, ki znajo tako sebi kot drugim polepšati dan z malenkostmi. So romantični, čustveni in velikodušni. Ni je stvari, ki je ne bi bili pripravljeni storiti za ljubljeno osebo, vendar pričakujejo, da bodo podobno dobili tudi nazaj. Če v zvezi ne čutijo več ljubezni in naklonjenosti, so pripravljeni zelo hitro potegniti črto.

Idealni partnerji: dvojčka, tehtnica

Devica

Device lahko delujejo hladno, nezainteresirano in celo arogantno, a videz velikokrat vara. V resnici so skrbne, zveste, požrtvovalne in popolnoma predane ljubljeni osebi. Zaradi pretirane ambicioznosti in nagnjenosti k perfekcionizmu, so njihove zveze pogosto turbulentne. Rojeni v znamenju device, si zato želijo ob sebi osebo z enako mero odgovornosti in predanosti v življenju, kot jo premorejo sami.

Idealni partnerji: rak, škorpijon

Tehtnica

Pripadniki tega astrološkega znamenja so nežni, romantični in čutni. V zvezi nenehno stremijo k harmoniji in varnosti. Tehtnice težko prenašajo konflikte in velike spremembe. Njihov problem je, da velikokrat iščejo popolnega partnerja, zato so pogosto razočarane.

Idealni partnerji: lev, rak, strelec

Škorpijon

Prva asociacija na škorpijona je strast. Gre za skrivnostne osebe, ki lahko delujejo hladno in intrigantno. Škorpijoni so čustveno ranljivi in labilni. Znajo biti precej posesivni in ljubosumni. V zvezi najbolj cenijo zaupanje, strast in varnost. Ob sebi potrebujejo osebo, ki jih lahko razume in sprejme takšne, kot so.

Idealni partnerji: devica, kozorog

Strelec

Strelci so po naravi avanturisti, ki premikajo meje. Ves čas stremijo k samostojnosti in svobodi. »Nebo je meja« je njihov življenjski moto in tako ravnajo tudi v ljubezni. Ne bodo se ustalili, dokler ne najdejo idealne osebe zase. To pa je težka naloga za strelca, ki mu lahko srce ukrade le odprta, vesela, nežna in lojalna oseba.

Idealni partnerji: tehtnica, vodnar

Kozorog

Kozorogi so najbolj racionalna bitja med vsemi znaki zodiaka. Pred vsako odločitvijo bodo trikrat dobro premislili. Podobno je tudi v ljubezni. Preden se spustijo v ljubezensko pustolovščino, preučijo vse vidike. Toda ko se končno le odločijo za nekoga, potem v svojo odločitev ne dvomijo več in so prepričani, da je ta oseba prava za njih.

Idealni partnerji: škorpijon, ribi

Vodnar

Vodnarji so specifični ljudje z bujno domišljijo in močno željo po vedno novih doživetjih. Obožujejo svobodo in sovražijo meje. Privlačijo jih inteligentne, čustvene in čutne osebe, saj so to tudi njihove lastnosti. V ljubezenski odnos se spustijo zelo previdno in preračunljivo, a ko ljubijo, ljubijo z vsem srcem.

Idealni partnerji: oven, strelec

Ribi

Ribe so najbolj čustven znak v zodiaku. Čeprav lahko na prvi pogled delujejo nekoliko odtujeno in hladno, pa so v resnici popolnoma predane svoji ljubezni. Pripravljene so storiti vse, da bi osrečile svojega partnerja. Seveda pa pri tem pričakujejo podoben odnos tudi z nasprotne strani.

Idealni partnerji: kozorog, bik