1501766741.8dd5717.08654dba1edc40a1bf2defef22225b01

Takšna je idealna ženska vsakega moškega

Lastnosti in vrline idealne ženske niso več skrivnost!

Lastnosti in vrline idealne ženske niso več skrivnost!

Moški so se razgovorili o značilnostih njihove sanjske ženske, s katero bi ostali skupaj celo življenje. 

Kljub vsem stereotipom o moških, jim še zdaleč ni pomembna zgolj zunanja ”lupina” in enako kakor ženske, obrnejo pozornost tudi na osebnostne lastnosti in značilnosti njihovega dekleta, ki so odločilen faktor ali se bo zveza obdržala ali ne. Tudi oni imajo izdelano svojo idealno podobo ženske, s katero bi si želeli graditi zvezo leta in leta, a pomembno je, da izpolnjuje večino spodnjih pričakovanj in lastnosti, ki moške zares prepričajo o tem ali je ”ona tista prava”.

1. Pomembno je, da imava podobna življenjska pričakovanja in prioritete.

2. Moja idealna ženska naj bo moja najboljša prijateljica, ki me obenem tudi privlači.

3. Cenim neodvisne ženske, ki se znajo postaviti zase in igrajo na karto poštenosti in iskrenosti.

4. Ženska s katero bi se poročil, mora biti iskrena in odprta za nove stvari in možnosti, ki jih prinaša življenje. Pomembno je tudi, da se ujame z mojimi prijatelji.

5. Idealna ženska je tista, ki me zna dobro razvajati in včasih naredi tisto, česar je ne prosim, a ve, da me bo s tem razveselila.

6. Naj ne igra nedosegljive osebe, temveč naj pokaže, da me ljubi in si me želi ob sebi.

7. Zaupanje, sposobnost komunikacije, spolna kompatibilnost, pripravljenost odpustiti – to je nekaj ključnih stvari, ki naredijo dobro zvezo in zakon.

8. Ljubezen gre resnično skozi želodec, zato zna moja idealna ženska odlično pripraviti mojo najljubšo jed. (In jaz njeno…)

9. Z njo lahko ure in ure presediva na kavču in ne počneva ničesar, pa nama je kljub temu najbolj prijetno drug z drugim.