Super ideje za darilca naših štirinožnih ljubljenčkov

Da bodo mačke predle, ter kužki mahali z repki!

Številne družine svoj dom delijo z ljubkimi kosmatinčki, največkrat prikupnimi kužki ter razigranimi mucami. Lahko bi celo rekli, da so hišni ljubljenčki postali družinski člani, saj jih pogosto vključujemo v vse kar družina počne. Ljubki smrčki bodo torej zagotovo tudi letos del prazničnega obdarovanja.

In kaj bo tokrat Runota ter Maco pričakalo pod smrečico?

Verjetno si želite pokloniti nakaj kar bo prižgalo iskrice v očeh vaših kosmatinčkov. Če boste podarili priboljške ali igračke bodo muce zagotovo predle, kužki pa opletali s svojimi veselimi repki. Privoščite pa jim lahko tudi nov plašček, novo ležišče, ovratnico ali povodec.

Če se odločite za presenečenje v obliki slastnih priboljškov, za to priložnost izberite takšne, ki jih ljubljenčki čez leto ne dobijo prav pogosto. Svojim ljubkim “tačkam” privoščite zdrave poslastice, z veliko vsebnostjo mesa in s kakovostnimi sestavinami ter dodanimi vitamini, ki krepijo imunski sistem vaših štirinožnih prijateljev.

Nekaj namigov kaj pod smrečico skriti za vašega kužka

V kolikor je vaš kužek igrive narave, mu privoščite še več gibanja in zabave, podarite mu interaktivno žogico ali igračko za žvečenje, ki hkrati neguje njegove zobke.

V zimskem času  pa prav pride  pasji kopalni plašček, ki vašega kosmatinčka po sprehodu ovije v topel objem in mu pomaga, da se lažje in hitreje osuši.

Česa se bodo letos razveselile mačke?

Mačke, ki rade plezajo, poležavajo ter opazujejo, se bodo razveselile visečega ležišča, ki se namesti na okno ali gladko površino, od koder bodo imele pregled nad celotnim dogajanjem. Če viseča ležišča pritrdite na različne višine, lahko mački celo ustvarite čudovito stopnišče ter poligon za zabavo.

Tukaj pa je še nekaj idej za darilca, ki bodo zabavala vas in vaše ljubljenčke

Čudoviti komplet za odtis tačk brez črnila vam omogoča, da hitro, enostavno ter brez umazanije odtisnete tačko svojega ljubljenčka in tako ustvarite trajen spomin nanj.

Ali pa priročni selfie stick za ljubljenčke, ki omogoča, da kar s telefonom posnamete popolne fotografije svojega prikupnega kužka ali razigrane mačke.

Še več idej, s čim vse lahko presenetite svoje ljubljenčke, bodisi v prazničnem času, ali pa kar tako, najdete v NOVI slovenski spletni trgovini Pawtlet. Obiščite Pawtlet.com in ujemite praznične popuste!

Ne glede na to s čim boste v teh prazničnih dneh razveselili svojega ljubljenčka, pa si zapomnite, da je največje darilo, ki mu ga lahko poklonite, vaša brezpogojna ljubezen. Naj jo bo obilo, vse dni v letu!