Spektakularna vila v Celju

Luksuzna rezidenca je pravi estetski in tehnološki presežek.

Luksuzna rezidenca v masivni leseni izvedbi v knežjem mestu je pravi estetski in tehnološki presežek. Pritlična vila se ponaša z velikimi zastekljenimi površinami, ki podnevi nudijo čudovit pogled v okoliško naravo, ponoči pa za čarobno vzdušje poskrbi osvetljen prelivni bazen.

Sodobno rezidenca se razprostira na 380 kvadratnih metrih in umaknjena iz mestnega vrveža, svojim stanovalcem nudi vse potrebno za udobno počutje. Njeno zunanjo podobo zaznamujejo čiste linije in svetli zidovi, ki ustvarjajo kontrast z zeleno pokrajino in modrim nebom.

Notranjost razkošne vile je svetla, preprosta in funkcionalna. Prostori so nanizani okrog notranjega atrija, ki je kotiček za sproščanje in zbistritev misli. Glavni prostor v osrednjem delu je velika in dizajnersko opremljena dnevna soba, iz katere se skozi velika panoramska okna odpira čudovit pogled na vrt in bližnje vrhove. Kar dva prostora sta namenjena garderobi, v kletnem delu je tudi fitnes. Dnevna soba se preliva v jedilnico in kuhinjo iz katerih skozi drsna vrata vstopimo na teraso. Slednja je urejena kot nekakšna dnevna soba na prostem, saj je opremljena s sedežnim TV kotičkom in masivno leseno mizo.

Zunaj je tudi bogato opremljen žar za pripravo kulinaričnih dobrot v vročih poletnih dneh, prelivni bazen pa kar kliče po skoku v modrino vode.

Foto: CBD in Agencija Lotos