Spajsice se vendarle vračajo

Legendarna dekliška skupina znova v polni zasedbi.

Čeprav se je še pred kratkim zdelo, da so Spice Girls glede ponovne združitve dokončno vrgle puško v koruzo, pa so si članice najbolj priljubljene dekliške skupine vseh časov, kot kaže vendarle premislile. Britanski mediji namreč poročajo, da bodo Emma »Baby« Bunton, Geri »Ginger« Halliwell, Melanie »Sporty« Chisholm, Melanie »Scary« Brown in Victoria »Posh« Beckham prihodnje leto znova razveselile oboževalce in posnele nov album.

Spajsice naj bi se poleg tega pripravljale tudi na turnejo, ki bi se sicer morala zgoditi že lansko leto, ob 20. obletnici nastanka skupine. Združitev je takrat propadla zaradi Victorie Beckham, ki se zaradi uspešne kariere modne oblikovalke ni želela vrniti na stara pota. Ostala dekleta so zdaj Victorio očitno le uspela prepričati, da se jim pridruži in to pomeni začetek nove dobe Spice Girls.

Peterica se bo prihodnje leto lotila vrste projektov, ki bodo vključevali album in posebno televizijsko oddajo. Odnosi med dekleti na začetku niso bili dobri, Mel C pa je bila tista, ki je zgladila spore. To da je Victoria končno privolila v sodelovanje, je bila nagrada za vse sodelujoče, saj je bila prav ona proti ponovni združitvi,” je dejal vir blizu skupine.

Spice Girls so zadnjič skupaj nastopile leta 2012, njihove uspešnice Wannabe in Say you’ll be there pa se vrtijo še danes.

Foto: Getty