Najbolj priljubljena VR igra na voljo skupaj s HTC Vive Pro

Ljubitelji navideznih svetov so navdušeni
HTC navdušence VR iger razveseljuje s časovno omejeno ponudbo Vive Pro kompleta, ki je na voljo samo v Evropi. Od sedaj naprej namreč ob nakupu HTC Vive Pro kompleta prejmete kodo z dostopom do najbolj priljubljen igre Half-Life: Alyx.

Od 11. do 25. maja je Vive Pro komplet na voljo skupaj s kodo za najbolj priljubljeno VR igro Half-Life: Alyx*. Z nakupom VR sistema VivePro komplet si kupci, poleg dostopa do igre, zagotovijo še 2-mesečni brezplačen dostop do Viveport Infinity, ki nudi neomejeno vsebin, ki popeljejo v svet navidezne resničnosti.
Ljubitelji navidezne resničnosti bodo navdušeni, saj Vive Pro komplet nudi neverjetno VR izkušnjo za vse navdušene VR igralce. Z natančnim sledenjem v prostoru, visoko ločljivostjo barvnega zaslona, ​​optimizirano ergonomijo in možnostjo brezžične uporabe, je Vive Pro komplet idealna rešitev za tiste, ki iščejo profesionalen VR naglavni set. Vive Pro komplet vključuje Vive Pro sistem, DisplayPort™, USB 3.0, baterijski adapter, dve upravljalni ročki in bazno postajo 2.0.

»Vive Pro že od nekdaj skrbi za zagotavljanje najvišje kakovosti in vizualnih vsebin. S svojimi produkti dosledno nudimo najboljše doživetje v svetu navidezne resničnosti, kar zagotavljamo s posluhom do kupcev in narekujemo trende z nenehnimi izboljšavami in novostmi. Povezovanje Half-Life: Alyx z VR sistemom Vive Pro Full Kit nudi neverjetno VR izkušnjo v enem,« je povedal Graham Wheeler, HTC Vive General Manager (Europe).

Vive Pro komplet je na voljo na uradni spletni strani HTC: vive.com kot tudi pri domačem ponudniku Mimovrste.com na  tej povezavi.