4 odlična darila za male navihančke in princeske

Za vas smo pripravili 4 ideje kako presenetiti malčke.

Nad mestom že visi tisoče čarobnih lučk, na trgu je postavljena prekrasna ogromna smrečica,  v otroških srcih pa tlijo želje. Pred nami je najlepši čas v letu, ko na vrata potrkajo trije dobri možje. In kaj se bo letos skrivalo v njihovih darilnih vrečah? Česa se bodo otroci najbolj razveselili? Za vas imamo 4 ideje za darila, ki so vam na voljo v prodajalnah dm. Mali navihančki in princeske jih bodo preprosto oboževali.

Prikupen stalni spremljevalec

Mogoče malček ne potrebuje ogromnega plastičnega avtomobila, temveč le ninico, plišastega medvedka, s katerim bo zvečer mirno zaspal. Podarite mu mehkega in prikupnega medvedka Teddy. Medvedek Teddy ni zgolj poučna igrača, ki bo pritegnila otrokovo pozornost in ga zamotila za nekaj dragocenih minut, temveč je stalni spremljevalec, ki otroku odpira vrata v svet spoznavanja čustev ter ga spodbuja k izražanju lastnih občutkov.

Svet domišljije

Ni pomembno, ali je darilo veliko ali majhno, le to, da se bo malček z njim naučil nekaj novega in stopil v svet neznanega. Otrokovo ustvarjalnost spodbudite z Lego duplo – “moje prvo praznovanje”. Zabavajte se s svojim otrokom, medtem ko sestavljate 3 različne torte ali veliko večnadstropno sladico! Malčki bodo z veseljem postavljali sveče in okraske na vrh, nato pa veliko torto razdelili na 4 kose in jo delili z družinskimi člani ali prijatelji, medtem ko se bodo učili o različnih priložnostih in o tem, kako jih praznujemo.

Junaki Disney za lep nasmeh

Po mnenju strokovnjakov, naj bi pod smrekico otroka pričakalo nekaj, ki si srčno želi, kos oblačila, knjiga in nekaj kar resnično potrebuje. Ali obstaja darilo lepše od bleščečega nasmeha? Otroška električna zobna ščetka Oral-B, ki je opremljena z zabavnimi in prijaznimi Disneyjevimi junaki Ledeno kraljestvo in junaki iz Avtomobilov, bo podarila malim rokam moč odličnega čiščenja zobkov. Električno zobno ščetko odlikujejo izjemno nežne ščetine, primerne za otroške zobke. Otroci pa bodo navdušeni tudi nad aplikacijo Disney MagicTimer, ki jih bo spodbujala, da si zobke ščetkajo  vsaj 2 minuti.

Za nežne princeske

Razvajajte svojo princesko z darilnim setom Prinzessin Sternenzauber. V prikupni darilni torbici se skrivata otroški šampon (2 v 1) ter balzam za lase s svilnatimi proteini. Blage sestavine šampona bodo poskrbele za svilnato mehke lase in lažje česanje, kremi gel za tuširanje s prijetnim sadnim vonjem češenj pa bo na blag način očistil nežno otroško kožo, jo negoval ter navlažil.

Še vedno ne veste, kaj boste podarili prijateljici, fantu, staršem?

Obdarovanje ob koncu leta prinaša veselje, optimizem, srečo in navdušenje. Resnično ni pomembna vrednost darila, temveč dejstvo, da ste ga kupili s srcem, ter da boste z njim osebi, ki jo imate neizmerno radi, polepšali dneve, tedne ali celo mesece.