S čim nam bodo postregli najnovejši kopalniški trendi?

Tukaj je nekaj sodobnih smernic za opremo vaše kopalnice.

Novo leto je čas za nove začetke in osvežitev vašega doma. Če se boste odločili za prenovo vaše kopalnice, se odločite za moderen pristop in upoštevajte sodobne smernice za opremo kopalnice. Poudarek na estetiki, udobju in dobrem počutju je vse večji, saj kopalnica postaja vse bolj pomemben prostor sproščanja in interakcije, celo druženja. Pri zasnovi sodobne kopalnice zato upoštevajte tako funkcionalen kot tudi oblikovni vidik. Geberit s svojimi inovativnimi izdelki, kot je na primer dizajnerski tuš WC Geberit AquaClean Tuma, breznivojska pršna površina Geberit Setaplano in aktivirna tipka za splakovanje Sigma21 iz naravnih materialov, kroji trende sodobne kopalnice.

Kateri so ključni kopalniški trendi leta 2019? Priznana notranja oblikovalca in arhitekta, Mojca Berhtold ter Sergej Mostnar  sta  izpostavila pet glavnih trendov leta, ki ne smejo manjkati v sodobni kopalnici:

1.Talno gretje: vedno bolj priljubljen način ogrevanja prostorov, saj gre pri njem za najbolj optimalen prenos temperature, hkrati je bolj ekonomično in tudi estetsko, saj so grelna telesa skrita očem. Najnovejši sistem talnega ogrevanja Geberit Volex nudi inovativno možnost upravljanja temperature v različnih prostorih, z brezžičnim termostatom, ki se z glavno regulacijsko enoto poveže preko preko wi-fi povezave. Zato ga lahko namestimo kamorkoli v prostoru in ga poljubno prestavljamo. Brez žic in razbijanja sten.

2. WC, ki vas očisti z vodo: vse bolj popularna so stranišča in straniščne deske, ki z vodno prho očistijo vaše intimne predele. Tako se lahko odpoveste bideju in prihranite nekaj dragocenega prostora. Elegantni WC s prho Geberit AquaClean Tuma, ki ga je oblikoval priznani industrijski oblikovalec Christoph Behling, med drugim ponuja napredno čiščenje s toplo vodo, ogrevan sedež in daljinsko upravljanje. Dovršena tehnologija prhe, ki je neopazno vgrajena v samo školjko, vas nežno umije in poskrbi za popolnoma novo raven sodobne higiene.

3. Breznivojska prha: trenutno najbolj zaželeni trend sodobnih kopalnic. Pozabite na pršne kadi in si raje omislite odprto elegantno prho v stilu wellness centrov, ter si hkrati poenostavite čiščenje. Površina za prhanje Geberit Setaplano je preprosta in elegantna, poleg tega pa zaradi enakega nivoja s tlemi omogoča popolno svobodo pri opremljanju. Narejena je iz posebne mineralne mase, zaradi katere je površina svilnato mehka in protizdrsna ter brez robov, kar omogoča enostavno čiščenje. Poseben lovilec las pa poskrbi, da je zamašitev odtoka le še preteklost.

4. Praktično pohištvo in urejena kozmetika: veliko kozmetike in raznih higienskih pripomočkov lahko na vidnih mestih ustvarja vtis neurejenosti, zato poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora. V svojem asortimanu pametnih rešitev poleg sanitarne tehnike Gebrit ponuja tudi pohištvene elemente za umivalnik, ki so estetsko dovršeni in nudijo veliko prostora za shranjevanje in organizacijo vaše kopalnice.

5. Barve in naravni materiali: elementi iz posebnih materialov, kot je steklo ali prefinjen kamen, kopalnici vdihnejo posebno eleganco in dovršenost. Nova aktivirna tipka Geberit Sigma21 v različici iz naravnega fino obdelanega kamna brazilskega skrilavca vaši kopalnici doda posebni elegantni pečat. Hkrati pa lahko kopalnico poživite z barvnimi detajli. Izberite brisače, podstavek za milo ali lonček za ščetke v najbolj aktualni Pantone barvi leta 2019 – “living coral” – koralna barva z zlatim podtonom.

Z inovativnimi rešitvami in znanjem lahko v vašo kopalnico vnesete nove trende in jo prilagodite vašem okusu!