Rajski Bali za vsak žep

8 prenočišč na tem rajskem otoku, ki si jih lahko privoščite.

Čarobni Bali je s svojimi peščenimi plažami, turkiznim morjem in prostranimi riževimi terasami zagotovo sanjska destinacija večine popotnikov. Vendar pa ta košček raja v indonezijskem arhipelagu ni ravno poceni, zato nas večina o potovanju na ta otok bogov lahko le sanja. Ali pač? Bali namreč niso zgolj prestižna letovišča in luksuzne vile, saj lahko tam najdete tudi cenovno ugodna prenočišča, primerna za vsak žep. Naslednjih osem je zagotovo takšnih:

Villa Seminyak

Letovišče Villa Seminyak Estate & Spa ponuja namestitev v svojih čudovitih vilah po presenetljivo ugodnih cenah. Za nočitev v enosobni vili ob bazenu, ki je kot naročena za romantičen oddih v dvoje, je potrebno odšteti dobrih 50 evrov. Sodobne hiške na vodi imajo skupni bazen ter vse potrebno za preživljanje nepozabnih počitnic.

Vila v Ubudu

Ta čudovita vila za štiri osebe se nahaja na vzpetini v osrčju Balija. Obdana je z bujnim zelenjem, v ceno nočitve (78 evrov) pa je vštet tudi zajtrk.

Vila Hanoman

Vila Hanoman na jugovzhodu Balija je primerna za družino, saj premore tri spalnice in dve kopalnici. Od najbližjega mesta s trgovinami in restavracijami je oddaljena le 5 minut hoje, za nočitev pa je potrebno odšteti okrog 100 evrov.

Počitniška hišica na vrtu

Ta čudovita lesena hiška je obkrožena z bananovci, kokosovimi drevesi in neštetimi cvetlicami, za piko na i pa se ponaša še z bazenom. Nočitev v tem koščku raja na zemlji vas bo stala 31 evrov.

Kubu Kusuma

Počitniška hiša na severu Balija sprejme štiri osebe in leži sredi čudovitega vrta s prelivnim bazenom, goste pa vsako jutro pričaka tudi zajtrk. Nočitev: 52 evrov.

Hiška na plaži

Takšne prikupne hiške za dva se nahajajo v neposredni bližini plaže in se ponašajo z osupljivim razgledom na morje. Zraven je bazen, restavracija in teniško igrišče, nočitev pa stane 38 evrov.

Hiška iz Bambusa

Edinstvena bambusova koliba se nahaja sredi zelenih riževih polj v mestecu Ubud in je idealna izbira za tiste, ki si želijo noč preživeti pod zvezdnatim nebom. Za 57 evrov na noč vam postrežejo tudi z zajtrkom.

Apartma s strešno teraso v Ubudu

Za nočitev v tem apartmaju s spalnico, kopalnico in teraso z izjemnim pogledom, boste odšteli 57 evrov. Bonus: skupni bazen.

Foto: airbinb