Prihajajo najbolj aristokratski emojiji do sedaj!

Kate Middleton in Meghan Markle kot emojija? Tako je!

Kate Middleton in Meghan Markle kot emojija? Tako je!

Razburljiva novica za vse tiste, ki spremljate kraljevo družino ali vsaj dve najbolj modni, aristokratski ikoni našega časa.

Velika kraljeva poroka, ki bo zaznamovala dogajanje v cvetočem maju, se približuje s svetlobno hitrostjo, zato podjetje DRKHORS Media že hiti z ustvarjanjem novih emojijev, ki bodo upodobili slavne ženske Kate in Pippe Middleton, kakor tudi Meghan Markle, ki bo kaj kmalu deležna še večje medijske pozornosti. Za omenjen korak podjetja se ni prav nič čuditi, saj so z razvojem Kimojijev (emojiji s podobo Kim Kardashian) dosegli ogromen uspeh, kar je le še podkrepilo vse nadaljnje poteze, ko beseda nanese na digitalno komunikacijo in popularne osebnosti, ki se pojavljajo v večini medijskih objav.

Vse, kar zaenkrat vemo o bodočih najekskluzivnejših emojijih, je njihovo poimenovanje. KateMoji skupina znakov bodo usmerjeni na Kate Middleton in njeno kraljevo družino, MeghanMoji skupina pa bo fokus usmerila na princa Harryja in njegovo slavno zaročenko. Kmalu najpopularnejši emojiji bodo vključevali tudi ene izmed najprepoznavnejših britanskih fraz, ki se bodo navezovale na kraljevo družino.

Tudi britanska kraljeva družina bo deležna svojih zanimivih emojijev, ki so plod domišljije uspešnega podjetja DRKHORS Media.

Vir: MarieClaire.com