Prihaja Pivo & Burger Fest

Največji dogodek za ljubitelje kraft piva in sočnih burgerjev pri nas.

V soboto in nedeljo, 20. in 21. maja, prihaja pomladna izvedba vedno bolj priljubljenega kulinaričnega dogodka Pivo & Burger Fest, ki predstavlja največji tovrstni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Z rujno kraft kapljico najboljših slovenskih pivovarjev in slastnimi burgerji mesnih, ribjih, vegetarijanskih, veganskih in celo sladkih vrst se bomo lahko gostili oba dneva, od 11. do 23. ure.

Letos se bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani predstavilo največ slovenskih kraft pivovarjev doslej in kar nekaj novih ponudnikov burgerjev. Scena kraft pivovarstva se pri nas namreč dobro razvija, zato obiskovalce tudi tokrat čaka precej novosti. Kar nekaj pivovarjev bo svoje nove izdelke tako premierno predstavilo prav na Pivo & Burger Festu. Manjkale ne bo niti vedno bolj priljubljene specializirane trgovine s pivom, ki bodo predstavljale izbrana piva iz tujine.

Nove recepture posebej za Pivo & Burger Fest pripravljajo tudi ponudniki burgerjev. Med dvema rezinama večinoma ročno izdelanih bombet se danes znajde pravo bogastvo okusov in tekstur, ki jih gurmanom ponujajo različne vrste mesa, od plemenitega angusa, istrskega boškarina ali cufanega pujska. Na svoj račun pa ne bodo prišli samo zapriseženi mesojedci, saj se v zadnjih letih s svetlobno hitrostjo razvija tudi ponudba vegetarijanskih in veganskih burgerjev, ki so prave male supernove zdravja.

Pivo & Burger Fest bo letos ljubitelje sočnega burgerja in osvežilne kraft kapljice poleg tretjega vikenda v maju razveselil še septembra.