Otok, kjer počitnikujejo le najpremožnejši

Letošnja počitniška destinacija Williama in Kate.

Letošnja počitniška destinacija Williama in Kate.

Družina princa Williama in Kate Middleton je zadnje tedne izpolnjevala še zadnje obveznosti pred sanjskim dopustom. V začetku julija so proslavili krst malega princa Louisa v krogu najožjih družinskih članov, nato pa jih je čakalo še nekaj javnih dogodkov.

In kam se odpravi kraljeva družina preživeti najlepše skupne poletne trenutke?

Skupaj s Kateinima staršema počitnikujejo na enem izmed zasebnih otokov na Karibih, ki slovi kot najbolj priljubljena destinacija vseh največjih svetovnih zvezd. Otok Mustique velja za hit destinacijo, kamor se najraje zatečejo tudi Kate Moss, Mick Jagger in Bill Gates. Na otoku je kar 70 privatnih vil in dva manjša luksuzna hotela. Cena enodnevnega najema vile se giblje od 10 do 30 tisoč dolarjev, zvezdniki in zvezdnice pa si lahko na njem odpočijejo od nadležnih in radovednih paparazzev.

Pregrešno drag otok pa poleg bogatega wellness programa, prestižnih restavracij, cocktail barov in mirnih lokalov nudi tudi vrsto različnih aktivnosti, kjer je poskrbljeno za vse generacije. Ljubitelji športa in aktivnega preživljanja počitnic lahko uživajo v plavanju, planinarjenju, jahanju, tenisu, potapljanju ali jadranju, posebej poskrbljeno pa je tudi za najmlajše, ki se jim nudi organizirano varstvo s pestrimi in poučnimi delavnicami.

Po vsem tem nas ne čudi, zakaj je ravno Mustique najljubši otok vseh slavnih in premožnih.

Vir: Vogue.com