Nujni pripomočki za letošnje poletje

Letošnji must-have pripomočki.

Še ne veste, kaj bo zaznamovalo letošnje poletje?

Pobrskali smo med trendi in za vas pripravili seznam reči, ki so letošnje poletje must-have.

Pletena torbica, cekar ali košara

Pojavile so se že lansko poletje, letos pa ima vsaka modno osveščena dama v svoji zbirki vsaj eno pleteno torbico, cekar ali košaro. Opazili smo manjše pletene torbice, ki so velikokrat kar okrogle, večje košare pa vam bodo prišle prav ob sobotni dopoldnevih, saj so dovolj prostorne, da boste vanje spravile sadje, zelenjavo in rože, ki jih boste kupile na tržnici.

Zabavne blazine za v vodo

Na pohodu niso več zgolj flamingi, priljubljene so tudi napihljive blazine v obliki samorogov, kaktusov in avokadov. Najdete lahko tudi oblike prest, pic, lubenic in druge hrane.

Epilator

Poleti brez gladke kože pač ne gre! Če se vam ne ljubi vsakodnevno ukvarjati z odstranjevanjem dlak, kupite kakovosten epilator Braun Silk-épil, ki zagotavlja gladko kožo kar do štirih tednov. Zahvaljujoč Braunovi tehnologiji Close-Grip so odstranjene tudi zelo kratke dlačice, ki niso večje od zrna peska (0,5 mm).

Krema za sončenje

Zaščita pred soncem je zelo pomembna, ne samo na plaži, pač pa tudi na sprehodu po mestu. Poleg redne uporabe sončne kreme za obraz in telo se lahko pred soncem zaščitite z oblekami – izberite modne maksi obleke, ki zakrijejo več kože, na glavi pa naj bo klobuk, ki ni samo odličen modni dodatek ampak hkrati obrazu nudi senco.

PR sporočilo