Nočne lučke, ki bodo otroke zazibale v sladke sanje

Predstavljamo vam simptičnega rakuna ter ježka, ki preženeta vse nočne more, ki se potepajo po otroških sobicah.

Otroška domišlija na pozna meja, zelo slikovita je pogosto zvečer, ko starši v otroški sobici ugasnemo luči. Otroke preganjajo strahovi, da se je pod posteljo nekdo skril, da pošasti iz omare čakajo na svoj trenutek, celo verjamejo, da strašanske sence zgovorno rišejo nevarnosti, ki jim pretijo. Skratka strah zbujajoče misli, ki našim malčkom ne pustijo spati. Vse te nočne more, pa je hitro konec, če si v otroški sobici omislimo nočno lučko. Na tržišču je poplava različnih modelov, mi smo se tokrat osredotočili na simpatične lučke blagovne znamke IKEA.

Že poznanima likoma, ki oddajata modro in rdečo svetlobo, se je to leto pridružila nova kolekcija LED lučk na temo gozdne živali. Mali rakun in jež sta simpatična predstavnika, ki oddajata belo svetlobo s katero preženeta vse nočne more, ki se potepajo po otroških sobicah. Ljubki živalici sta narejeni iz prijaznih materialov, nežnih na dotik, ter varnih za uporabo.

Verjamemo, da bosta rakun in ježek postala najboljša prijatelja vaših malčkov, saj bosta vsak večer vaše otroke pospremila pod oddejo in jih popeljala v čaroben svet pisanih sanj.