Nikoli ne zaupajte tem trem znakom zodiaka

Kateri so največji lažnivci v horoskopu?

Lev

Lev je rad v središču pozornosti, laže pa kot namazan. Takoj, ko začuti, da izgublja pozornost, si začne izmišljevati razne zgodbe, samo da bi fokus zadržal na sebi. Ko boste naslednjič v baru slišali koga, ki bo glasno razlagal, kako se je vozil 280 km/h proti primorski s polnim avtomobilom seksi blondink, boste vedeli, da je to baron Lev.

Dvojček

Dvojček bo lagal brez, da bi trenil z očmi, pa naj ima za to razlog ali ne. Pogosto se zapletejo v svojo mrežo laži, saj le teh ne dohajajo. Čeprav se vam bo zdelo, da laže, vas bo preslepil s svojimi argumenti. Ker govorijo kot naviti, jim nikakor ne zaupajte skrivnosti, razkrili jih bodo nevede.

Ribe

Ribe redko lažejo neposredno v oči, so pa nagnjene k prirejanju resnice in ne razkrijejo ključnih podatkov. Živijo v fantazijskem svetu, zato se jim ni težko izmisliti zgodbe, ki se vam bo za trenutek zdela kot ”bestseller”. S tem, ko ne govorijo popolnih laži, preslepijo vse navzoče. Predstavljajte si zrno peska in okoli njega Jadransko morje – toliko resnice je v njihovih zgodbah. Razlagajo tako natančno, da velikokrat še sami sebi verjamejo.