Nihče ni popoln. Niti bik, ribi, oven, lev…

Vsako astrološko znamenje ima svoje pomanjkljivosti.

Vsako astrološko znamenje ima svoje pomanjkljivosti.

Nihče ni popoln, kar je kristalno jasno vsem, a obstajajo določene pomanjkljivosti, ki so specifične za posamezno nebesno znamenje. Se prepoznate med naslednjimi malo manj čudovitimi karakteristikami?

Oven – Vedno želijo biti v središču pozornosti, zato na vseh področjih v življenju silijo v ospredje, tudi v ljubezenskih odnosih.

Bik – So nepopravljivi materialisti, ki se hote ali nehote zelo radi pobahajo z luksuzom v vseh oblikah.

Dvojčka – Niso rojeni poslušalci, zato med pogovorom velikokrat vskočijo v besedo in menjajo teme kot po tekočem traku. Sebi v prid, seveda.

Rak – Izredno čustvene in nostalgične osebe, ki v težjih situacijah v življenju odreagirajo preobčutljivo in prestrašeno.

Lev – Če želite njihovo pozornost, ne skoparite s komplimenti in pohvalami. Opravka imate z enim bolj sebičnih nebesnih znamenj, ki vas morda ne bo niti opazil, če se zares ne boste potrudili.

Devica – Bojijo se kaosa in so nepopravljivi perfekcionisti. V razmerju se izkažejo za najbolj ljubosumno nebesno znamenje.

Tehtnica – Njihova največja nevarna razvada je nakupovanje. Strastni šopoholiki kot so, nemalokrat zapadejo v finančne težave.

Škorpijon – Temperament in vročekrvnost škorpijonov se žal odraža tudi v njihovih pogostejših izpadih besa in jeze. Bodite pozorni na svoje besede, da jih ne užalite.

Strelec – Polni energije, a polni tudi čiste iskrenosti, ki pri njih ne gre skozi ”filtre”. Brez zadržkov vas lahko prizadenejo in ustvarijo negativno ozračje.

Kozorog – Ni večjih deloholikov od kozorogov. Žal se le stežka zares sprostijo in prepustijo življenjskim užitkom in občasnim (milim) oblikam hedonizma.

Vodnar – Živijo v svojem svetu nekje med oblaki in brez pravega stika z realnostjo. Opravka imate z večnim sanjačem, ki si zelo rad ustvarja iluzije o svojem popolnem svetu.

Riba – Izgubljene in melanholične ribe se pogosto zaprejo v svoj mehurček in odrežejo vse stike z zunanjim svetom. Njihova osebnost najbolj nervira ljudi, ki iščejo močna čustva in si želijo energičnih odnosov.