Nenavadna blazina, ki si jo potihem želijo vsi samski

Bizarna pogruntavščina!

S podpisom londonskega studija Aseptic

Danes je malodane že vsaka nova stvaritev primarno namenjena generaciji milenijcev, zato ne preseneča, da so nenavadne blazine sprva navdušile prav njih! O čem je govora?

Bizarno oblikovana ergonomska blazina v obliki človeškega torza brez glave in s poudarjeno dolgimi rokami je tukaj zato, da vas objame, ko si tega najbolj zaželite, a ste morda samski ali preprosto v tistem trenutku sami. Aseptic Studio, ki si je zamislil idejo o ”objemajoči blazini”, je prepoznal potrebo in željo samskih milenijcev in vseh tistih, ki se na kakršenkoli način počutijo osamljene. Vse, kar jim v takšnih trenutkih primanjkuje je topel objem, ki jih osvobodi stresa in negativnih čustev.

Blazina ”lutka za objemanje” je tudi v izhodišču bila navdihnjena z izkušnjo mladega oblikovalca londonskega studija, ki je zaupal, da se je med študijem modnega oblikovanja večkrat počutil osamljeno in tesnobno, zato je ob takšnih trenutkih objel lutko modela in počutil se je bolje in sproščeno.

Morda je blazina za objemanje na nek način zares bizarna in hkrati žalostna, a si njeni oblikovalci želijo, da nanjo gledamo kot na ”cool” izdelek s pomembno prednostjo.

Fotografije: dezeen.com