Naredite mu tole pa bo spet bo nor na vas

Sta se ujela v rutino? Z nekaj triki ga boste ponovno obnorele!

Te “klasične” ženske poteze bodo v njem prebudile nekdanjo strast!

Flirt z drugimi moškimi

Poigravanje z lasmi in seksi grickanje in oblizovanje ustnic sta del tehnike zapeljevanja, ki ju ženske seveda obvladamo. Malce neopaznega spogledovanja je lahko precej neškodljivo in zabavno, a ko boste to počele odkrito pred vašim partnerjem, mu bo to zmešalo glavo.

Smejanje tujim šalam

Ko je nekaj smešno, se kajpak od srca nasmejete, kar je pri vseh povsem normalna reakcija. Morda ve temu, da je šalo povedal moški, niti ne posvečate veliko pozornosti, vaš partner pa bo vsekakor opazil tega ”šaljivca”. Še posebej, če mu pogosto omenite, kako so vam všeč njegove šale in vas to izredno privlači.

Hvalisanje moških zvezdnikov

Vašim prijateljicam je verjetno všeč, ko se pojavi najstnica v vas medtem ko z občudovanjem govorite o holivudskih zvezdnikih. Verjemite pa, da vaš partner ne prenese hvalisanja drugih moških, pa čeprav le ti živijo na drugem koncu sveta.

Omenjanje imen moških sodelavcev

Seveda vaš partner rad posluša o podrobnostih iz vašega poslovnega življenja, ne pa tudi stavke, kot so: “Rok je danes povedal en res dober vic!”. Če moške sodelavce našemu partnerju omenjamo v pozitivni luči, z uporabo njihovih polnih imen, ali pa v stilu “Jošt iz službe”, zmanjšamo intenzivnost pristnosti.

Dopisovanje z drugimi moškimi

Razna sporočila preko mobilnega telefona ali družbenih omrežij z drugimi moškimi, bo vašega pripeljalo v norost. Ne bo mu prav, da živite v popolnoma od njega ločenem digitalnem svetu, kjer so vse možnosti odprte.

Vaš najboljši prijatelj je moški

Čeprav je vaš odnos z najboljšim prijateljem popolnoma platonski, se bo vaš partner zmeraj spraševal ali se iz tega lahko razvije kaj več. Za to njegovo razmišljanje lahko mirno okrivite vse romantične komedije, v katerih najboljši prijatelj malo pred poroko ugotovi, da ima ljubezen svojega življenja ves čas pred nosom.

Spominjanje dobrih časov preživetih z vašim bivšim

Če ne želite, da bi se vaš partner spraševal ali ste še zainteresirane za bivšega, ga nikar ne omenjajte pred njim. Če pomislimo, nikoli bivšega ne omenjajte pred sedanjim partnerjem!

Ko preživljate proste dneve brez njega

Ko odidete na dopust brez partnerja, mu daste jasno vedeti, da z njim ne želite preživeti dlje časa.

Brez njega greste na zabavo

Če na zabave hodite le z vašimi prijatelji ali poslovnimi partnerji in pri tem objavljate divje fotografije na družbenih omrežjih, vedite da bo vaš dragi noro ljubosumen.

Delate nadure

Nepričakovano delo do poznih večernih ur je mednarodna koda za ljubosumje pri obeh spolih. Saj to veste, kajne?