Največji dramatizerji horoskopa

Ste med njimi tudi vi?

Vse bodo naredili, da bodo v centru pozornosti, čeprav se delajo, da jih nič ne zanima. Če jih boste ignorirali, bodo eksplodirali in postali prava ”kraljica drame” oziroma ”drama queen”.

LEV

Če moramo izbrati “kraljico vseh dram”, potem je to vsekakor Lev. Uživa, ko ga/jo gledajo in poslušajo, ima visoke življenjske standarde in verjame, da si zasluži (le) najboljše. Pogosto prestopa meje strasti in postane prava “kraljica drame”. S tem pridejo na plano njihove negativne značilnosti osebnosti – aroganca in sebičnost. Pogosto ne popustijo, dokler ne dobijo kar želijo.

via GIPHY

ŠKORPIJON

Vemo, da je ta znak strasten v vseh oblikah. Škorpijoni so polni življenja in zelo vztrajni, a ko so vznemirjeni, se njegove vrline zlahka preoblikujejo v slabosti. Namreč, ko so pod stresom in zelo čustveni, so le kratek korak do agresije, jeza pa se spremeni v pretirano dramatiziranje okrog vsake malenkosti. V teh situacijah ne razpravljajte z njimi, raje počakajte, da nevihta mine.

via GIPHY

RAK

Raki so znani kot zelo občutljive osebe, ko pa končajo v enem od njihovih “razpoloženj” – bodisi zato, ker niso dobili pozornosti, ki so jo močno želeli ali pa so jih le premagala čustva – se bodo začeli obnašati kot razvajene dive. Z lahkoto prestopijo vse meje. Najboljše “zdravilo” takšne drame pa je – povratek v resničnost.

Tekst: Cosmopolitan.hr; Foto: Pinterest