Si med najbolj zaželenimi ženskami tudi ti?

Preverite, zakaj so moški v njihovem objemu pravi srečneži.

Zvezdam sicer ne gre vedno slepo verjeti, toda astrologija pravi, da so ženske rojene v naslednji štirih znamenjih zodiaka najboljše partnerice svojim srčnim izbrancem. Preverite, zakaj so moški v njihovem objemu pravi srečneži.

Ribe

Pri ribicah se vse vrti okrog globokih čustev. In prav njihova čutnost je razlog, da so najboljše partnerice. V začetku zveze se zdijo sramežljive in zadržane, toda v tem času zelo pozorno opazujejo razvoj dogodkov. Dobro znajo »prebrati« osebo in to že iz same govorice telesa. Zasanjane ribe so nepoboljšljivi romantiki. Težko se odločijo za resno zvezo, ko pa to storijo, gredo do konca, saj hrepenijo po mirnem in stabilnem partnerstvu. Svojemu izbrancu vedno stojijo ob strani in lahko jim brezpogojno zaupate.

Strelke

Moški, ki se zaljubi v strelko, bo za vedno spremenil svoj pogled na ljubezen. Strelke odlikuje neizmeren optimizem in volja do življenja, ki jo prenašajo tudi na partnerja. So izjemno nesebična bitja, ki skrbijo za partnerjeve potrebe in mu pomagajo zaživeti življenje s polno žlico. Ljubezen jim pomeni popolno svobodo in za tradicionalna prepričanja se pogosto ne zmenijo. Strelki je zaupanje v razmerju na prvem mestu. Pot do njenega srca je dolga in ovinkasta, toda ko moški enkrat pridobi njeno zaupanje, se lahko v vsakem trenutku zanese na njeno brezpogojno lojalnost.

Kozoroginje

Resna in odgovorna kozoroginja lahko na začetku ljubezenske zveze delujejo hladno, toda ko si moški pridobi njeno zaupanje, se razkrije njena topla in romantična narava. Kozoroginje so perfekcionistke in tako kot na ostalih področjih življenja, bodo tudi v ljubezni dale svojo maksimum. Kot močne in odločne ženske so v odnosu zelo zaščitniške, zato bodo svojemu srčnemu izbrancu vedno krile hrbet.

Tehtnice

Ljubezen in partnersko življenje je za tehtnice najpomembnejša stvar v življenju. Veljajo za najprijaznejše med astrološkimi znamenji, zato se skušajo konfliktom izogniti za vsako ceno. Zaradi prirojene karizme so med ljudmi zelo priljubljene, a to še zdaleč ne pomeni, da bodo svojega partnerja v družbi kakorkoli zapostavljale. Prav nasprotno – partnerjeve potrebe pogosto postavijo pred svoje lastne, kar ima lahko včasih tudi negativne posledice.

Foto: @mikutas