Najbolj seksapilna lastnost vsakega astrološkega znamenja

Kako seksapilno je tvoje nebesno znamenje?

Veliko žensk si predstavlja, da so spolno privlačne takrat, ko se brezhibno naličijo, poskrbijo za popolno pričesko, globok dekolte in oblečejo mini krilo. Toda seksapil je v resnici mnogo več od zapeljivega telesnega videza, saj gre za prav posebno energijo in značajske lastnosti, ki jih izžareva oseba. In tudi vsak astrološki znak ima kakšno izmed teh lastnosti še posebej izraženo. Kako seksapilno je torej tvoje nebesno znamenje?

Oven – strast

Ovni so strastne, dinamične in bojevite osebe. Trmasto vztrajajo pri svojem in ko si zadajo cilj, bodo storili vse, da ga tudi dosežejo. Vse kar počnejo v življenju, počnejo z veliko mero strasti – tudi v partnerskem odnosu. S svojim šarmom in odločnostjo zlahka ovijajo ljudi okrog prsta.

Bik – uspeh

Ambiciozni biki so rojeni vodje, ki se v življenju zadovoljijo samo z najboljšim. In ker je uspeh že sam po sebi seksi, so ljudje rojeni v tem nebesnem znamenju visoko na lestvici seksapilnosti. So uživači s prefinjenim okusom, ki znajo ljubljeno osebo razvajati do onemoglosti.

Dvojčka – modrost

Dvojčki so vesele in komunikativne osebe s talentom za pripovedovanje zgodb, zato jim ljudje radi prisluhnejo. Veljajo za ostre mislece z bistrimi idejami, imajo pa svoje kaprice, ki so lahko včasih sicer simpatične in privlačne, pogosto pa tudi nevarne.

Rak – nepredvidljivost

Raki so izjemno nepredvidljiva bitja. Ves čas so razpeti med številnimi nasprotji in podvrženi spreminjanju vseh vrst. Po eni strani so zadržani in previdni, po drugi pa zelo čustveni in topli. In prav ta nepredvidljivost jih naredi neustavljivo privlačne.

Lev – šarm

Levi so pravi šarmerji, ki bodo naredili vse, da pustijo dober vtis. Pri tem si pomagajo z mimiko, gibi, komunikacijo in oblačenjem. Njihova energija v povezavi s toplino, ki jo izžarevajo, vzbuja številne simpatije, toda včasih so lahko v svoji želji po priljubljenosti in občudovanju pretirano nečimrni.

Devica – inteligenca

Ljudje rojeni v znamenju device so najboljša izbira za poglobljene pogovore. Device so perfekcionisti na vseh področjih, v njihovem življenju mora biti vse kot iz škatlice. Zaradi tega pogosto trpijo, saj njihov čustveni svet ni vedno usklajen z realnostjo. Pri izbiri partnerja na prvo mesto postavijo inteligenco in urejenost, veljajo pa tudi za zelo zvesta bitja, ki so za ljubljeno osebo pripravljena storiti marsikaj.

Tehtnica – čutnost

Poleg ravnovesja in harmonije, je tehtnicam v življenju najpomembnejše, da ugajajo. V odnosih so izjemno razumevajoče in čutne. Strah jih je, da bi koga prizadele ali povzročile krivico. Ko imate težave na čustvenem področju, potem so tehtnice pravi naslov.

Škorpijon – skrivnostnost

Škorpijoni imajo svojo temno stran, zavito v tančico skrivnosti, ki jih naredi privlačne na prav poseben način. So pravi mojstri zapeljevanja. Zaradi njihovega svojevrstnega značaja, je življenje s škorpijonom vse prej kot enostavno, a prav v tem se skriva njihov čar.

Strelec – dobrota

Strelce že ob prvem srečanju prepoznamo po njihovi iskrenosti, odprtosti in neposrednosti. Zlahka se odprejo in s pomočjo očarljivega nasmeška razorožijo tudi največje zadrteže. Njihov optimizem in odličen smisel za humor sta neustavljivo privlačna. Seveda pa ima tudi njihova dobrota svoje meje, za katere je bolje, da jih ne preizkušate.

Kozorog – umirjenost

Kozoroge odlikuje prav poseben notranji mir in potrpežljivost, za katero se včasih zdi, da ne pozna meja. So izjemno zvesti svojim načelom, vendar so znani tudi po svoji zadržanosti. Okrog sebe velikokrat ustvarijo zid, ki ga je težko prebiti.

Vodnar – edinstvenost

Od šarmantnih vodnarjev lahko z gotovostjo pričakujete zgolj nepričakovano. Veljajo za uporniške duše, ki pogosto kršijo ustaljena pravila in šokirajo s svojimi dejanji. Odlikuje jih nevsakdanja in težko opisljiva lepota, zato izstopajo v množici.

Ribi – prilagodljivost

Za ribe je značilno, da se z lahkoto zlijejo s situacijo. So izjemno prilagodljive in nevsiljive osebe, ki pa znajo tudi hitro in prepričljivo povedati, kaj si mislijo. Zanašajo se na svojo izostreno intuicijo, zaradi česar lahko včasih delujejo tudi malce naivno. Ampak naj vas njihova zunanjost nikar ne preslepi!

Foto: @adenorah