Naj romantični filmi za vsak astro znak

Uživajte

Filmi so vedno dobra izbira za sprostitev po napornem dnevu, toda izbrati pravega zna biti včasih zahtevna naloga. A tudi pri tem so nam lahko na pomoč priskočijo zvezde in pomagajo izbrati najboljši film za vsako znamenje zodiaka. Tokrat smo se osredotočili na romantične filme in preverili, kateri so kot ustvarjeni za vaš značaj.

Oven

Ovni so energična, odločna, strastna bitja, polna adrenalina in zato vedno v iskanju novih doživetij. Po eni strani uživajo ob ogledu razburljivih trilerjev, ob katerih lahko napenjajo svoje možganske vijuge, po drugi strani pa si z veseljem privoščijo tudi bolj lahkotne romantične komedije, ob katerih se lahko sprostijo in mirno zadihajo.

Filmi10 razlogov zakaj te sovražim (10 Things I Hate About You), Ko je Harry srečal Sally (When Harry Met Sally), Čaka te pošt@ (You’ve Got Mail).

Bik

Biki so redoljubna, praktična, a tudi čutna bitja z razvitim občutkom za lepoto. Pri gledanju filmov so zelo pozorni na detajle.

Filmi: Jesenska pripoved (Legends of the Fall), Prvinski nagon (Basic Instinct), Čokolada (Chocolat).

Dvojčka

Radovedni dvojčki uživajo v dobri psihološki drami s ščepcem romantike in erotike.

Filmi: Lahka punca (Easy A), Petdeset odtenkov sive (Fifty Shades od Grey), Najini mostovi (The Bridges of Madison County).

Rak

Raki so sentimentalna, nostalgična bitja, ki cenijo tradicionalne vrednote. Dobra ljubezenska drama z močnim sporočilom in pravim toboganom čustev, bo zagotovo zadovoljila njihove apetite.

Filmi: Luč sredi morja (The Light Between the Oceans), Angleški pacient (The English Patient), Spomin v srcu (A Walk to Remember).

Lev

Ekstrovertirani, samozavestni in karizmatični levi, so globoko v sebi zelo čustvena bitja, zato željo, da se jih film dotakne in v njih prebudi emocije. Glavni junak mora biti močan lik.

Filmi: Blondinka s Harvarda (Legally Blonde), Romanca v Seattlu (Sleepless in Seattle), Čas nežnosti (Terms of Endearment), Nevarna razmerja (Dangerous Liaisons).

Devica

Zveste, vedno zanesljive in praktične device imajo rade filme, ki preizkušajo njihovo moč. Prijateljstvo jim je na prvem mestu.

Filmi: Amelie, Zvesti vrtnar (The Constant Gardener), P.S. Ljubim te (P.S. I Love You).

Tehtnica

Tehtnicam vlada Venera – boginja lepote in ljubezni. Imajo razvit čut za dobro in slabo v življenju, v ljubezni pa so romantična in zvesta bitja.

Filmi: Dežela La La (La La Land), Mamma Mia!, Gora Brokeback (Brokeback Mountain), Moj bivši se poroči (My Best Friend’s Wedding).

Škorpijon

Škorpijoni zasledujejo dve veliki strasti v svojem življenju: ljubezen in moč. Radi imajo dinamične ter čustvene drame in vedno želijo biti korak pred zgodbo.

Filmi: Titanik (Titanic), Snubitev (The Proposal),The Princess Bride.

Strelec

Strelci morda navzven delujejo strogi in neizprosni, a v resnici so nežne duše, ki obožujejo romantične filme.

Filmi: Umazani ples (Dirty Dancing), Loving, Kar si dekle želi (What a Girl Wants), Potnika (Passengers).

Kozorog

Umirjeni, pragmatični in samodisciplinirani kozorogi, iščejo v ljubezni predvsem zvestobo in varnost. Ob gledanju filmov neradi preveč naprezajo svoje možgane, zato so lahkotne romantične komedije prava izbira za njih.

Filmi: Princeskin dnevnik (The Princess Diaries), Čedno dekle (Pretty Woman), Zajtrk pri Tiffanyju (Breakfast At Tiffany’s), Annie Hall.

Vodnar

Edinstvene vodnarje navduši vse, kar je izven ustaljenih družbenih vzorcev in ima pridih uporništva. Očarajo pa jih tudi filmi, ki temeljijo na resničnih zgodbah.

Filmi: 500 dni s Summer (500 Days of Summer), Krožna cesta (Revolutionary Road), Bolje ne bo nikoli (As Good as It Gets).

Ribi

Ribe so največji idealisti in sanjači med astrološkimi znamenji. Filmi so za njih prava terapija. Obožujejo ljubezenske zgodbe, polne strasti, mistike in romantike.

Filmi: Beležnica (The Notebook), Notting Hill, Pisani pajčolan (The Painted Veil), Vanilla Sky.