Leni in sebični: Astro znaki, ki veljajo za najslabše ljubimce

V zvezdah je zapisano, kdo velja za boljše in kdo za slabše ljubimce.

V zvezdah je zapisano, kdo velja za slabše ljubimce.

LEV
Čeprav je njegov prvi vtis precej obetajoč, so moški v znamenju leva obsedeni sami s seboj, s svojim izgledom in zgolj s svojimi čustvi. Pri levu zato ni nič nenavadnega, če ga boš morala na čase spomniti, da ni sam s sabo v postelji niti sam s sabo v zvezi.

BIK
Biki so nenasitni in vedno posegajo po še več. Občasno so lahko zelo naporni, prav nikoli pa se ne obremenjujejo s tehnikami zapeljevanja, saj je njihov cilj le eno – zadovoljiti svoje potrebe in užitke.

OVEN
Moški rojeni v znamenju ovna, lahko v primeru, da niso bila izpolnjena njihova seksualna pričakovanja, postanejo celo nasilni in polni očitkov. Veljajo za lene ljubimce, ki jim običajno ni mar za občutke drugih.

STRELEC
Na začetku vas bodo strelci navdušili s svojimi zvitimi idejami in bujno domišljijo, ki vam bo dala občutek, da so v postelji dobri ljubimci. Ker jim le redkokdaj uspe uresničiti še tako nenavadne želje pa se lahko kaj hitro zgodi, da nas vas celo pozabijo ali pa vam jasno povedo, da zanje niste dovolj dobri.

RIBI
Čeprav veljajo za bolj romantične moške duše in običajno živijo ”hipijevsko” življenje, se bodo te lastnosti odražale v njegovi lenobi in počasnosti, ki vas bo sčasoma začela zelo motiti. Moški rojeni v znamenju ribi, se neradi poslužujejo novih posteljnih tehnik, odveč pa jim je tudi eksperimentiranje.

Fotografija: Shutterstock