Ekipa zabavnih igralcev se pripravlja na Avdicijo

Priljubljeni Jurij Zrnec se vrača na oder Špas teatra

V priljubljenem Špas teatru napovedujejo tretjo od štirih letošnjih premier, ki bo zagotovo pravi hit, saj so spet združili moči z enim najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji – Jurijem Zrnecem. Priljubljeni igralec bo tokrat kot soavtor teksta in likov sedel tudi na režiserski stolček, kjer vodi ekipo prekaljenih komikov in igralcev v novi hit komediji Avdicija.Foto: Jurij Zrnec z ekipo igralcev in komikov pripravlja ultra smešno komedijo Avdicija.

Konec novembra se na oder najuspešnejšega komercialnega gledališča pri nas, vrača eden in edini Jurij Zrnec, ki tokrat kot soavtor in režiser na oder Špas teatra postavlja novo ultra smešno komedijo Avdicija, v kateri bodo nastopili zvezdniki filmske uspešnice Pr’ Hostar, voditelji, igralci in komiki. V vlogah kandidatov za avdicijo bodo zaigrali Miha Brajnik, Mario Čulibrk, Goran Hrvačanin, Jernej Kogovšek, Dejan Krupič, Damir Leventič, Saša Rajaković, Nik Škrlec, v vlogi profesorja pa se bosta menjavala Alojz Svete in Dario Varga. “Vaje potekajo zelo intenzivno, redno in predvsem so zelo kreativne, zato se tudi veliko nasmejimo. Fantje so odlični in verjamem, da bodo navdušili v Avdiciji. Predstava bo zares raznolika, saj bomo videli več različnih žanrov – od zelo Monty Pythonskega absurda, do čisto osnovnih prvin dobre komedije. Kot idejni vodja sem si zamislil, da komedijo dvignemo na malo bolj zahteven nivo in v različne sfere humorja,” je povedal soavtor in režiser Jurij Zrnec. Foto: Ekipa, ki vas bo zagotovo nasmejala.

V komediji Avdicija spremljamo kandidate, ki so prišli na sprejemne izpite na igralsko Akademijo, kjer sprejmejo samo največje talente. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi ter se razgalili do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo!

Njihovi nastopi na avdiciji so komični, zabavni, iskreni, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni! “Na vsaki predstavi bodo gledalci spremljali pet igralcev, ki bodo nastopili v kar 16. različnih vlogah, kar bo res sila zanimivo, zato si bo potrebno predstavo ogledati več kot enkrat, saj se bo igralska zasedba med seboj menjavala in prav vsak je izvrsten v svojih vlogah,” je še dodal zabavni režiser Jurij Zrnec.Foto: Jurij Zrnec tokrat kot soavtor in režiser na oder Špas teatra postavlja novo ultra smešno komedijo Avdicija.

Novega sodelovanja z enim najboljših ustvarjalcev pri nas, Jurijem Zrnecem, je vesela tudi Urška Alič, direktorica Špas teatra. “Nazadnje sva z Jurijem sodelovala pred več kot desetimi leti, zato sem sedaj resnično vesela in srečna, da spet lahko piševa skupno zgodbo, ki bo do solz nasmejala Slovenijo. Res se veselim Avdicije, saj so ustvarjalci z Zrnecem na čelu več kot fantastični, smešni in zanimivi, večina njih bo tudi prvič stala na odru Špas teatra in bo za redne gledalce prava osvežitev,” je povedala zadovoljna Urška, Jurij pa dodal: “Z Urško sva se zelo dolgo pogovarjala o novem sodelovanju in potem je prišla ideja o Avdiciji, ki sva jo oba z največjim veseljem zagrabila. Skupaj sva dobro sodelovala, podrla kar nekaj gledaliških rekordov in delala dobre stvari, zato je zdaj pravi čas, da spet ušpičiva nekaj velikega kot je Avdicija.”

Medijska premiera se bo zgodila 22. novembra, v Špas teatru.

Ne zamudite trenutka in komedije, ki smo jo vsi željno čakali!

Foto: Dejan Nikolić