Ko podarjate več, kot si predstavljate

Kaj podariti ob rojstnih dnevih, praznikih in drugih slavjih? Prisrčna in očarljiva mala darila razveselijo vsakogar.

Se tudi vi večkrat sprašujete kaj podariti bodisi ob rojstnih dnevih, praznikih in drugih slavjih? Vsekakor nekaj kar bo narisalo nasmeh na obraz slavljenca, hkrati pa bo uporabno in zanimivo. Vse to in še več, pa v svoji “ideologiji” skriva vsem dobro poznana blagovna znamka L’Occitane.

Njihovo poslanstvo je namreč deliti lepoto in dobro počutje. Toda lepota je veliko več kot to – lepota je nasmeh, sočutje, želja podariti in deliti. Pri L’Occitanu se zato vse vrti okrog vrednot in zavez … Letošnja igriva praznična podoba predstavlja L’Occitanove vrednote v interpretaciji neskončno ustvarjalne modne hiše Castelbajac Paris. Slikovita galaksija razkriva L’Occitanovo zavezanost ženskam, Provansi, planetu in preprečevanju otroške slepote.

Darilne škatle, okrašene z ozvezdji vrednot, nas opominjajo, da je čarobnost praznikov tudi čarobnost deljenja in da je to obdobje namenjeno obdarovanju.

Prisrčna in očarljiva mala darila razveselijo vsakogar

Letošnja praznična darila pustijo močan vtis! Bela, modra, rdeča, rumena … Igriva ozvezdja, ki jih je ustvarila modna hiša Castelbajac Paris, popestrijo praznično okrašeno mizo. Lahko jih celo obesite na božično drevesce!

Odkrijte sijajne darilne komplete, ki bodo v decembru na voljo po promocijskih cenah.