Ključne stvari, ki spadajo v vsako žensko torbico

Pokukajte v torbico Kaie Gerber.

Stvari, ki jih nosite s seboj v torbici,  veliko razkrivajo tako o vas samih kot fazo življenja v kateri se trenutno nahajate. V torbici študentke bomo najverjetneje našli mobilni telefon, ključe, denarnico in osebno izkaznico, medtem ko bodo poslovne ženske vsemu temu dodale prenosni računalnik, beležnico, kuli in službeno identifikacijsko kartico.

Vsekakor je dobro, da ste pripravljene tudi na različne nepričakovane dogodke – saj veste: ”Kaj pa če…” trenutke – zato nikar ne pozabite na robčke, vazelin, mini razkuževalec rok, elastiko za lase, glavnik, steklenico vode, zdravila proti bolečinam, slušalke, prenosni polnilec za telefon, tampon ali vložek, žvečilne in zdrav prigrizek. Ob tem vam razkrivamo, kaj v svoji torbici prenaša mlada super manekenka Kaia Gerber.

Kaia pravi, da ima s seboj le stvari, ki jih vsak dan zares potrebuje. Pravi, da bi vsaka manekenka in igralka s seboj morala nositi tudi nekaj za preganjanje dolgčasa, saj veliko časa čakajo, zato ima s seboj vedno knjigo. Poleg tega s seboj nosi sončna očala, ključe, maskaro, parfum, prigrizke, žvečilne za svež zadah in preganjanje dolgčasa. Svojega doma pa nikakor ne bi zapustila brez rdečila za ustnice. Rada ima organizirano torbico, zato je na vprašanje: ”S kom bi zamenjala svojo torbico?” dejala, da s super manekenko Karlie Kloss, ki pooseblja organiziranost.

Če pa bi lahko, bi vanjo dala svojo mami, super manekenko in igralko Cindy Crawford. Priznajmo si, tudi me bi kdaj pa kdaj z veseljem v svojo torbico spakirale svojo mami – tako bi bilo vse lažje, kajne?

Foto: Pinterest, Vogue UK