Katero znamenje se bo spomladi prvo zaljubilo?

Bo sveža ali osvežena zaljubljenost?

Strastne, impulzivne, svobodomiselne, temperamentne, pogumne, ambiciozne. Takšne ste ženske rojene v znamenju ovna in ve ste tiste, ki se boste to pomlad zaljubile! Bo sveža ali osvežena zaljubljenost?

To pomlad bodo planeti ovnicam na ljubezenskem področju še prav posebej naklonjeni, saj jim vlada Venera, vladarica lepote in romantike. Za izpolnitev vseh ljubezenskih želja je za ovne tako najboljše obdobje do 2. aprila in nato od 28. aprila do 6. junija. To je obdobje, ki vsem ovnom prinaša novo ljubezensko energijo, zato ga velja izkoristiti! Se ti že svetlika pred očmi?

Kaj odlikuje simpatične in vedno zabavne ovnice?

Ovnice so večne optimistke in velike avanturistke, ki se le redko v življenju ozirajo nazaj, saj je njihov pogled usmerjen v prihodnost. Kot vsi ostali, imajo tudi one svoje negativne plati, ki so najpogosteje ljubosumje, egocentričnost, nestrpnost in trmoglavost.

Veljajo za strastne tudi v ljubezni. Rade prevzamejo pobudo in želijo, da se stvari odvijajo strogo po njihovem načrtu. Za moške so pogosto velik magnet, saj delujejo težko osvojljive in jim zato predstavljajo velik izziv. Občasni izpadi ljubosumja jim laskajo, saj je za ovnice to znak, da jih njihov partner ceni. Ko se resnično zaljubijo, gredo lahko tudi v ekstreme.

Katera nebesna znamenja te najbolj privlačijo?

Ujemanje z drugimi znamenji: dvojčka, lev, tehtnica, strelec, vodnar.