Kampiranje s stilom ob Kolpi

Kolpa Resort je pravi raj za ljubitelje neokrnjene narave.

Med bogato ponudbo butičnega taborjenja na različnih koncih Slovenije, se je znašel tudi Kolpa Resort. Gre za novejši glamping v belokranjski vasici Krasinec, le 500 metrov stran od reke Kolpe. Naravni resort je pravi raj za ljubitelje neokrnjene narave, saj leži na hribčku, kjer se je nekoč bohotil dvorec, zasnovan pa je po načelih belokranjske pokrajine in njenih kulturnih značilnosti.

Kolpa Resort se ponaša s tremi glamuroznimi šotori za pet oseb, ki so opremljeni z lastno kopalnico, kuhinjo, spalnicami in teraso. Gostom je na voljo naravni plavalni ribnik, v katerega ne dodajajo kemikalij, mini lokal, bralni kotiček, otroško igrišče z lesenimi igrali ter odprto kurišče za skupne večere ob ognju. V prihodnosti nameravajo postaviti tudi posebne lesene glamping hišice – belokranjske hise, ki bodo narejene v tradicionalnem slogu dežele belih brez.

Oddih v tem očarljivem naravnem ambientu ponuja tudi številne možnosti za aktivno preživljanje počitnic. Bližina reke Kolpe omogoča zabavo na vodi, v neposredni bližini je adrenalinski park Podzemelj in ribnik, tukaj pa so tudi čudovite kolesarske poti, paintball, jahanje konj, ipd.

Foto: @KolpaResort