Kako zelo ti je naklonjen?

''Midva namesto jaz.''

V razmerju obstajajo majhni, a zelo zgovorni in jasni znaki, ki razkrivajo ali ti je partner naklonjen in kako močna je njegova ljubezen do tebe.

Imaš občutek, da po vseh teh mesecih vajinega ljubezenskega razmerja prevečkrat podvomiš o tem, kaj partner resnično čuti do tebe? Tudi za takšen primer so znani jasni pokazatelji njegove naklonjenosti in koliko mu zares pomeniš. Preveri spodnje namige in ugotovi, kako zelo ti je naklonjen.

1. Ne ”jaz”, temveč ”midva”
Jasen znak, da te je začel resno vključevati v svoje prihodnje načrte, kar pomeni, da si postala pomemben del njegovega življenja in te ne namerava izpustiti iz rok.

2. Skrb zate
Moški, ki te ljubi, te bo poskušal razvedriti, ko imaš slab dan, ko se vse ne izide po načrtih in se zaviješ v svojo tančico negativizma. Če so mu tvoja čustva pomembna, potem ti bo vedno v oporo in bo poskrbel, da se boš kmalu počutila bolje oziroma te bo spodbujal, da boš čimprej prebrodila osebno krizo.

3. Spoznala si njegove najbližje
Če te moški ljubi, te bo brez težav predstavil svoji družini, najbližjim prijateljem ter ljudem, ki mu v življenju nekaj pomenijo.

4. Spoštovanje
Eden izmed najpomembnejših faktorjev je medsebojno spoštovanje. Moški, ki te ljubi, se bo do tebe vedel spoštljivo. Zate ga bo skrbelo, cenil bo tvoje mnenje in s tabo bo praznoval tvoje uspehe.

5. Misli nate tudi takrat, ko te ni ob njem
Moški, ki ljubi, misli nate tudi ko nista skupaj, in mu to ni težko pokazati. Če ti pošilja sporočila ali te pokliče, tudi ko nista skupaj, potem ti je resnično naklonjen.

6. Prizna napako
Prerekanje ni nujno slaba stvar, za srečno zvezo je celo zaželjeno, saj občasni ”viharji” tudi pozitivno razvetrijo razmerje in naredijo prostor za kvalitetnejše nadaljevanje zveze. Pomembno je, da lahko na glas poveš, kaj te moti, pa tudi, če se zaradi tega spreta. Če se mu po prepiru ni težko opravičiti in priznati, da je mogoče naredil napako, nikar ne dvomi o njegovi iskrenosti in ljubezni do tebe.