Huawei predstavlja novo spletno platformo

Odlična uporabniška podpra najbolj priljubljenih telefonov ta hip...

Vodilno podjetje na področju mobilne tehnologije Huawei predstavlja popolnoma nov koncept svoje spletne predstavitve. Od zdaj naprej je vrhunsko znanje Huaweijevih strokovnjakov vedno na voljo vsem.

Da bi se približal svojim strankam in omogočil stalno komunikacijo in tehnološko podporo v vsakem trenutku, je Huawei naredil velik korak v smislu spletne predstavitve in razpoložljivosti. Zahvaljujoč Huawei forumu, imajo uporabniki možnost neposredne komunikacije s predstavniki podjetja, kot tudi izmenjavo informacij o Huaweijevih napravah, vpogleda v raznolikost funkcij naprav, za katere niso vedeli, in možnosti odkrivanja, kako lahko servisirajo svojo napravo, če je treba.

Huaweiforum.si ima 8 glavnih kategorij z različnimi temami, med katerimi najdete, teme in aplikacije, forum, video vsebino, servis in drugo. “Posebej smo ponosni na kategorijo tehnični genij, kjer bodo obiskovalci lahko prebrali blog ali gledali video vsebine našega novega predstavnika Tech Geniusa, katerega poslanstvo je približati mobilno tehnologijo vsem zainteresiranim obiskovalcem foruma z zanimivo, informativno in podrobno vsebino”, je dejal Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija.

Huawei Tech Genius je še posebej zanimiv del foruma – to je oseba, ki stoji za forumom in je v celoti na voljo uporabnikom z zabavnimi in izobraževalnimi video vsebinami ter recenzijami naprav, enko kot svojim mnenjem in strokovnim znanjem, ki ga nenehno deli z občinstvom. S klikom na povezavo spoznajte Uroša Miklavčiča, Huawei Tech Genius.

Uroš je v svetu tehnologije že več let znan kot strokovnjak mobilne tehnologije, avtor številnih recenzij mobilnih telefonov, sovoditelj tehnološkega podcasta Apgrajd, bloger, vloger in še veliko več. Tokrat se bo ukvarjal s popolnoma novim projektom, kjer bo za Huawei ustvarjal različne vsebine na področju Slovenije, Srbije in Hrvaške. Kot kreativni navdušenec in ljubitelj adrenalina se Urošu pridružuje tudi Peter Jenko, ki ga bomo imeli priložnost spoznati tudi pred kamero. Vabimo vse zainteresirane, da se pridružijo mladi skupini tehnoloških navdušencev na novem forumu Huawei preko povezave ali pa se naročijo na sveže vsebine na kanalu YouTube: Huawei Mobile Si.