Horoskop: s temi znamenji se ne podaj v zvezo

Kdo je zate in kdo nikakor? Zvezde že vedo...

Kdo je zate in kdo nikakor? Zvezde že vedo…

Se ti je že zgodilo, da si končno dočakala zmenek s svojim ”sanjskim” moškim, a kaj kmalu si ugotovila, da komunikacija nikakor ni stekla, energija med vama je bila vse prej kot dobra in pozitivna, v mislih pa si že načrtovala, kako mu boš na najbolj prijazen način povedala, da se vajino druženje s tem zmenkom tudi konča. Glede na tvoje nebesno znamenje obstajajo določeni znaki v zodikau, ki ti žal ne morejo obljubiti sanjskega moškega.

Se ti morda že sanja, s katerimi znamenji se nikakor ne ujameš in slutiš, da ljubezensko razmerje z njimi ne bo obrodilo sadov?


Vodnar

Progresivnost, neodvisnost in izvirnost so le nekateri načini, ki opišejo vodnarje. Analitične device, strupeni škorpijoni in konservativni raki lahko v odnos pretirano ‘dušijo’ svobodnjaške vodnarje.

Ribi
Sočutne in srčne ribice se dobro počutijo, ko jih ob vsakem pogledu obdaja ljubezen. V zvezi z grobimi ovni, levi in strelci se ne počutijo vredno in sprejeto, saj potrebujejo veliko nežnosti, ki pa jim je ti znani ne morejo dati.

Oven
Ovnom ni tuje, da spadajo med svojeglave in trmaste osebnosti. Zaletavi biki in levi se z ovni najslabše ujamejo.

Bik
Biki so znani po svoji vztrajnosti in brezkompromisnosti ter tudi stabilnosti, zato bi lahko razmerje s površno in brezskrbno osebo zanje pomenilo katastrofo. Dvojčki, strelci in ribi se z biki astrološko gledano nikakor ne ujemajo.

Dvojčka
Rada govoriš, opravljaš in spoznavaš nove ljudi. Dvojčice se tako ne počutite najbolje v zvezi z nekom, ki ne govori veliko, denimo z raki, sramežljivimi devicami, konservativnimi kozorogi in sebi enakimi – dvojčki.

Rak
Žurerji se bodo v tvoji miroljubni družbi nekoliko dolgočasili. Nikakor se ne ujameš dobro z znamenju, kot so oven, strelec in vodnar. Ti so znani po nenasitni potrebi po svobodi in neodvisnosti.

Lev
Želiš si partnerja, ob katerem boš doživela dramatičen, zabaven in energičen odnos na vseh ravneh. Tvoj sanjski partner zagotovo ni rojen v znamenju bika, škorpijona in tudi ni ribica.

Devica
Ljudje rojeni v znamenju device so prizemljeni in na trenutke analitični. Nikakor ne prenesejo nereda in ljudi z glavami v oblakih. Zato se ne razumejo preveč dobro z dvojčki, strelci in vodnarji.

Tehtnica
Pravica, harmonija in mir so stvari, ki so tehtnicam pomembne. Samotarski in ukazovalni znaki, kot so rak, bik in ribi, se s tehtnicami romantično NE ujemajo, poudarjajo pri Astrology Companion.

Škorpijon
Znani so po izredni intenzivnosti. Nimajo časa za trdoglavost in nesprejemanje strasti. V ljubezni se raje ne pečajo s trmastimi biki, neodločnimi tehtnicami in dvojčki.

Strelec
Optimizem, pozitivizem in brezskrbnost so odlike strelcev. Preresni posamezniki se z igrivimi in zabavnimi strelci ne ujemajo najbolje. Device, kozorogi in biki predstavljajo najslabša astrološka ujemanja s strelci.

Kozorog
Znani po tem, da so najbolj resni, kozorogi ne marajo izhodov izven svoje cone udobja. Astrološki znaki s krepkimi osebnostmi (strelci, ovni in levi) nikakor niso prava družba za zadržane kozoroge.

Vir: cosmopolitan.co.uk