Eklektično stanovanje Care Delevingne

Zaljubili se boste v njeno kopalnico.

Cara obožuje barvno živahnost in stilsko pestrost.

Nova številka revije “Interior + Design” je posvečena modi na vseh ravneh, zato ne preseneča, da je za omenjen medij vrata svojega doma odprla manekenka in igralka Cara Delevingne.

Ko svetlolasi Angležinji ni treba na poslovna potovanja in si lahko privošči košček domačega vzdušja, potem slednje uresniči v svojem modernem stanovanju v hiši iz gregorijanske dobe v Londonu, ki ji ga je uredil arhitekturni studio Waldo Works. Prostora, ki najbolj pritegneta pozornost sta soba s hišnim kinom ter kopalnica, ki se dobesedno utaplja v puhastih oblakih.

Posebnost Carinega stanovanja je, da prav vsak prostor na drugačen način odseva osebnost in stil slavne lastnice, zato se stoli v jedilnici, ki so v različnih barvah in potiskih, zdijo kot nalašč za njeno stanovanje. Medtem, ko se vsem vidni prostori bohotijo v eklektičnem stilu in široki barvni paleti, je garderoba popolno nasprotje. Soba, kjer manekenka hrani svoja oblačila in modne dodatke, je opremljena s komodo in velikimi garderobnimi omarami v nevtralnih niansah, občutek razkošja pa je dosežen z bakrenimi detajli.


Vir: skyler-smith.com